Sysak Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam. Od dzisiaj lub wczoraj całe forum u mnie jest po angielsku. Wszystko co nie jest ikonką, przyciskiem, nazwą tematu lub podforum jest w języku angielskim. Czy wy też macie ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam. Od dzisiaj lub wczoraj całe forum u mnie jest po angielsku. Wszystko co nie jest ikonką, przyciskiem, nazwą tematu lub podforum jest w języku angielskim. Czy wy też macie ten problem? Sysak troche samodzielności ;) Na dole przy skórkach zmień język z angielskiego na polski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Hmm wlasnie odkrylem ze mialem tam ustawione angielski a forum i tak mialem po polsku. Edytowane 12 Lipca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dokładnie na dole tam gdzie wybierasz skóre też masz możliwość wyboru języka. Nic trudnego zmieniasz na Polski i za chwilę masz wszystko w ojczystym języku. Po sprawie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 I jak zwykle sysak = lama. ;-) Brawa dla mnie za spostrzegawczość. A tak btw. to całkiem fajna opcja z tą zmianą języka. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ciesz sie ze nie ma wersji rosyjskiej [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Tja... Domik Edition ;-) Dobra. Temat do zamknięcia. A tak na przyszłość: Proszę, żebyście przy następnych modyfikacjach forum pisali jakieś info bo potem lamki takie jak ja nie wiedzą co się dzieje. Dziękuję. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 No przecież jest taki temat: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2225934 Tu mój post jasno mówi, że wprowadzałem zmiane na skórkach i podlinkowałem logo PurePC do strony głównej. Oczywiście dzięki pomocy SGJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Czy to snaczy rze jakh sobie przestawie na englisz to sie wasze posty przetlumaczom? :mur: :lol2: hahahaha :ploom: Oczywiscie żart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...