Skocz do zawartości
pablo163

Gdzie wybierasz sie na ferje??????

Co robisz w ferje???  

1. 1. Co robisz w ferje???

• Siedze w domu i sie grzeje :)
      13
    • Wyjerzdzam na odpoczynek po szkole pracy :)
      6
    • Jeszcze nie wiem :(
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Elo ziomki

Gdzi wyjezdzacie na ferje jesli wyjezdzacie ja osobiscie bede sie nudzil i myslaj jak by tu skolowac cos kasy :) Mozze sprzedasz butelek albo makulatura :) pozdro dla wszystkich co siedza w domu przez ten okres jestem z wami.No ale takie siedzenie w domu ma swoje zalety np jakis rekord w podkrecaniu itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na ferie nie wyjezdzam ;) jak co roku :> nawet jakbym chcial bym nimogl bo mam noge zagisowaną :lol: :>

siedze jak ten wał przed kompem... niedlugo oczy mi wypali i cisnienie podskoczy :lol:

ja osobiscie proponuje zrobic sobie jakas popijawe :twisted:

zamiast pieprzyc kto jedzie na jakies zjazdy to my zrobimy robimy zjazd osob z BP (chodzi o tweakowcow) u mnie w domu (prawie wszystkich ;) ) nie jest nas za duzo... ale beedzie pifo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaje w domu, ale za to 2 tyg. przed kompem non-stop 

:P :D

i znowy sie nie bedziesz myl przez 2 tygodnie i bedzie od ciebie smierdziało na kilometr a jak qr.wa do ciebie przyjdziemy to nam przedz nosem drzwi zamkniesz i wypie.rd.olisz mowiac ze nie masz czasu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaje w domu, ale za to 2 tyg. przed kompem non-stop 

:P :D

i znowy sie nie bedziesz myl przez 2 tygodnie i bedzie od ciebie smierdziało na kilometr a jak qr.wa do ciebie przyjdziemy to nam przedz nosem drzwi zamkniesz i wypie.rd.olisz mowiac ze nie masz czasu....

Ty chyba w zle miejsce trafiles c****!! :twisted: Ja wole przed kompem siedziec niz pic wino przed sklepem! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty chyba w zle miejsce trafiles c****!!  Ja wole przed kompem siedziec niz pic wino przed sklepem!

poprostu mowie prawde, tak jest jak do ciebie z lukaskiem przychodzimy... a jesli ci chodzi o mojego avka to dalem go dla zartu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na ferie nie wyjezdzam ;) jak co roku :> nawet jakbym chcial bym nimogl bo mam noge zagisowaną :lol: :> 

siedze jak ten wał przed kompem... niedlugo oczy mi wypali i cisnienie podskoczy :lol:

ja osobiscie proponuje zrobic sobie jakas popijawe  :twisted: 

zamiast pieprzyc kto jedzie na jakies zjazdy to my zrobimy robimy zjazd osob z BP (chodzi o tweakowcow) u mnie w domu (prawie wszystkich ;) ) nie jest nas za duzo... ale beedzie pifo  :wink:

hehehe popijawa moze byc ale napewno nie z tym smierdzielem co i tak siedzi noc i dzien [przed kompem a w ferie to wysiedzi gdzies 26 h na dobe :wink: cisnienie wzrosnie i bedziemy go wynosic heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi