Skocz do zawartości
vojt

Norton Internet Security 2005

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem w systemie Nortona Internet Security 2005 (90 dniowa wersja dołączana do płyt głównych Asusa) po zainstalowaniu jest "pare" uruchomień w porządku, potem zaczyna pojawiać się (zaraz po odpaleniu systemu) taki komunikat:

Dołączona grafika

To samo dzieje się po uruchomieniu WORD-a. Reinstalka nie pomaga - zawsze jest to samo.Ma ktoś może to samo i uporał się z tym problemem ? Proszę o wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Współczuje z całego serca...

---> format c:

p.s - tego shita już nie usuniesz, choćbyś usuwał z dodaj/usuń i nie wiem co jeszcze, norton (czyt.najwieksze świństwo na świecie)

Ale cóż człowiek uczy się najlepiej na własnych błędach, ja też miałem kiedyś <wstyd> Imho widzisz sam co się dzieje, nic nie robisz, a tu error <lol@@>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, bez jaj - chyba aż tak źle to nie jest :) To że podczas odpalania systemu uruchamia kilka modułów ? Nie jest taki zły na jaki wygląda, a to że trzeba mieć szybką maszynę żeby nie widzieć zamulania przez Nortona systemu to inna sprawa. Czekam na innych, może ktoś jednak się z tym uporał. (sam też walczę)

Edytowane przez vojt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Nie chodzi o samo zamulanie. Już teraz norton nie jest tak dobry, nie ma tej wykrywalności, kiedyś był najlepszy imho...Są z nim problemy, nie da się go do końca usunąć. Dużo luk wykrywają ostatnio. Polecam NOD32+Outpost. Ja używam i nie mam żadnego vira ani włamania, nie przeszkadza firewall w p2p itd. i siedzą cicho i robią co mają robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi