michomis Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 LOL - ja zrobiłem ten filmik ;) no tak, nie dokladnie sie wczytalem w Twojego posta :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 No problemo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Kurcze jaka klawa gierka. Szkoda, że: 1. Krótka. 2. Łatwa. Z pewnością będą tworzone nowe mapki bo pomysłów może być nieskończona ilość. I ta piosenka na koniec + nagroda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 dzięki NRG zrobiłem te 9124 metrów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 No problemo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Dla wszystkich którzy cwaniakują że Portal jest za łatwy :P Proponujemy wam zmierzenie się z dodatkowym poziomem opracowanym przez projektanta z firmy Bethesda, Daryla Brignera, który obecnie tworzy lokacje do gry Fallout 3. Poziom jest niezwykle przemyślany i trudny do ukończenia. Brigner wprowadził szereg rozwiązań, które nie znalazły się w przygotowanych przez Valve podstawowych etapach. Poziom został nazwany Ren Test2. Można go pobrać korzystając z adresu http://www.twhl.co.za/mapvault_map.php?id=4842 . Ściągnięte archiwum zip należy rozpakować do folderu: "Steam\steamapps\'username'\portal\portal\maps". Następnie uruchamiamy grę i w opcji Map Dodatkowych znajdujemy kategorię "maps/RenTests", z której wybieramy Ren Test2. Miłej zabawy, ja ciągle walczę z tym etapem :D Edytowane 6 Listopada 2007 przez OpenSource Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 dzięki wielkie jutro wypróbuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 @OpenSource, ukończone, na początku ciężko się połapać, ale z upływem czasu sytuacja się rozjasnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 mnie tez sie udało juz go rozpracować :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ale pamietam jak za pierwszym razem wlaczylem ten poziom i nacisnalem ten guzik co odwraca pomieszczenie to powiało grozą przez moment ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michomis Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Mapa ciekawa, ale nie najtrudniejsza. Trzeba jednak ruszyć głową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 nie mogę tego przejść lol aha i jeszcze coś wklejam co wkleiłem gdzie indziej: wyszła wersja beta Garry's Mod 2007, dodano postacie i meteriały z Episode 2, Portal i TF2, tak ja się dziś bawiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) http://www.gamestar.pl/news/news.asp?id=136106 Ogromna popularność i świetne oceny gry Portal sprawiły, że Valve i NVIDIA zadecydowały o udostępnieniu specjalnej, darmowej wersji gry w sieci. Aby rozpocząć zabawę z użyciem portali, trzeba jedynie spełnić kilka warunków... Aby pobrać specjalną, bezpłatną wersję gry Portal, należy w pierwszej kolejności założyć konto w serwisie Steam, gdzie została ona udostępniona. Ważne jest aby wcześniej upewnić się, że posiadamy kartę NVIDIA GeForce - w innym wypadku specjalna wersja Portal nie będzie działać. W tym miejscu trzeba jednak wyjaśnić, co dokładnie oznacza "wersja specjalna". Otóż okazuje się, że jest to jedynie znacznie rozbudowana wersja demo. Nie można chyba jednak być rozczarowanym. To przecież wersja demo jednej z najlepszych gier na PC roku 2007. Cóż, jeśli nie mieliście jeszcze okazji spróbować, na czym polega Portal to zapraszamy na oficjalną stronę Steam. Można tu szybko i bezproblemowo ściągną grę. Swoją drogą, zastanawia nas czy skoro na rynek trafiła poszerzona wersja demo, to może wkrótce doczekamy się też całego Portalu za darmo.. Sam jestem ciekawy i sprawdzę. Edytowane 11 Stycznia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 tylko ze to demo zajmuje 6gb... lepiej zassac HL2DM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 wie ktoś skąd ściągnąć jakieś dodatkowe levele? Powstały wogóle takowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Dziwna sprawa ... w portalu mam już wszystkie ciastka (zaliczone mapy niezwiązane z "fabułą") a w steam niemam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Odkopuję, bo coś ciekawego zaczyna się dziać :> Portal Update Released March 1, 2010, 2:33 pm - Valve - Product Update Updates to Portal have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. Portal Changed radio transmission frequency to comply with federal and state spectrum management regulations I dodatkowe osiągnięcie: - Transmission Received ..? Standardowo na forum Steam'a aż wrze. Każdy ma swoją teorię spiskową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Wydany w październiku 2007 roku Portal przebojem zdobył serca graczy, a potem wraz z całą resztą świata Half-Life 2 zszedł na drugi plan. Nagle wersja pecetowa dostała patcha, który pełen jest zaszyfrowanych i nie mówiących za wiele informacji. Na łamigłówkę składają się: nowe osiągnięcie na Steamie, zaszyfrowane komunikaty audio, kod morsa, ukryte obrazy, które pokazują zamazane zdjęcia przedstawiające czaszki, klawiatury i nie wiadomo co jeszcze. Wiadomości jest kilkanaście, a jedna z nich po rozszyfrowaniu okazuje się być krótkim LOL. Bardzo sprytnie Valve, bardzo sprytnie. Istnieje oczywiście możliwość, że firma robi sobie ze wszystkich jaja tak po po prostu, dla jaj. Bardziej prawdopodobne jest chyba jednak to, że całe zamieszanie jest elementem kampanii reklamowej. Czego? Choć traktowany jako oddzielna gra, Portal jest częścią uniwersum Half-Life, a różnego rodzaju plotki i pogłoski wskazywały, że zagubiony w akcji trzeci epizod Half-Life 2 będzie miał dużo wspólnego z korporacją Aperture, twórcami Portal Guna i GLADOS. Jeśli więc w grę wchodzi kolejny Portal, to może i Episode Three, czy wręcz, Half-Life 3, są coraz bliżej. źródło Polygamia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Kolejny update: Added valuable asset retrievaluate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Portal 2 zapowiedziany!!!! Portal 2 Announced March 5, 2010, 9:44 am - Valve - Press Release Valve, creators of best-selling game franchises (such as Left 4 Dead, Counter-Strike and Half-Life) and leading technologies (such as Steam and Source), today announced Portal 2 for shipment this coming holiday season. Portal 2 is the sequel to 2007's Portal, which won 70 industry achievement awards. For more information, please visit www.steamgames.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) No ciekawe. Ale zakładam, że to będzie po prostu kilkanaście nowych map sprzedawanych jako osobna gra. Ale pożyjemy, zobaczymy. Jak nie wprowadzą nowych rozwiązań to nie wiem czy jest sens się w to pakować. Na necie jest trochę ciekawych mapek do Portalu. Edytowane 6 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 A ja mam pytanie... Ile jest komór w Portalu? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...