AragornPL Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Witam A więc Accelero X1 nie pasuje na moją karte, więc jutro jade go oddać i za dopłatą moge dostać coś lepszego Co byście polecili z tego: http://www.cooling.pl/index.php?cPath=103_...t=1a&page=1 Ma być ciche, wydajne i kosztować niewięcej niż 140 zł Zastanawiam sie nad Zalmanem VF700-Cu i VF900-Cu Ważne, bo po południu jade tam Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Edytowane 21 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No to chyba pozostal ci zalman :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No to chyba pozostal ci zalman :DKtóry? VF700-Cu czy VF-900Cu? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 W ktorym sie zmiescisz? Ja na 6800@16/6 mialem VF700 i dawal spoko rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 W ktorym sie zmiescisz? Ja na 6800@16/6 mialem VF700 i dawal spoko rade Cenowo oba mi pasują, jednak bardziej VF700, więc chyba go wezme. Dzięki za rade i przepraszam że nie edytuje postów i postfuckuje, ale ważna była dla mnie szybka odpowiedź. Niech inni się jeszcze wypowiedzą jak mogą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Na 6800 pasuje Evercool, fajne chłodziwo, przy tym dosc wydajne no i nie takie bardzo drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Dobra opcja to v700 alcu - tak samo cichy, a tanszy. Bedzie troche cieplej ale gwarantuje ze nie odnotujesz zadnej roznicy w oc miedzy wersja miedziana a aluminiowa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja moge polecic Evercool Turbo 2 - cena: 89zl a jest wydajny, cichy i wieje na pamieci. http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1327 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Evercool Turbo 2 - cichutki, fajniutki, wydajny, cena adekwatna do wydajności. Można się tylko do jakości wykonania przyczepić. Ale kogo to obchodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 VF-700 AlCu. Wydajny, cichy i tańszy od Cu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zalman- mimo wszystko lepsza jakosc iwentylatora. U mnie chodza 24/7 od przeszlo roku i nic im nie dolega. 8 sztuk jakby ktos pytal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 ta zalman i jakość wentylatora dobre ;) jeli nie przeszkadza co na 5v to ok ale u mnie lata na znacznei niższym napięciu raptem kilka mcy i łożysko jak by to powiedzieć nie zachwowuje się jak nowe.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Biore Zalmana VF700-Cu, dzieki wszystkim za rady Za chwile po niego jade Temat mozna zamknac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...