MaZZeo Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam Kumpel prosił o założenie tematu. Ma GF 4 więc chcę kupić płytę AGP. Nie znam się zbytnio, co byście mu polecili? Aha socket 939, chcę kupić jakiegoś athlonika (zastanawia się nad x2 3800+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=186254 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ile ma pieniedzy reszta konfigu itp itd bo po co mu taka grafa do x2 chyba do neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 No ja mu tez mówiłem, żeby darował sobie dwujajowca, tylko kupił zwykłego athlona i do tego nową grafę. Ma 1000zł, maxymalnie 1100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Najbardziej poroniony pomysł jaki ostatnio słyszałem ;) gf4 + x2 3800 ;) no cóż jak kolega chce.. to niech kupi asrock dual sata + athlon 3000+ galaxy gf 7600gs 256mb z zalmanem (bo i tak ciężko dostać innego), jak będzie się spierał to mu powiedz, że będzie to o lata świetlne wydajniejsze w grach, straci tylko na pracach biurowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Hmmm no jakoś nie moge sie z nim dogadac, dalej sie upiera na x2 sądząc, że ten mu wystarczy na lata, a jednojajowiec na rok. Zasilacz też ma dupny, więc przydałby się nowy Pomóżcie, bo już z nim nie wyrabiam. Kasa to max 1400zł (jakoś mówi że uzbiera), na płyte, proc, obudowe, zasilacz, grafe Edytowane 24 Lipca 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 i co musi być ten x2 3800? jak tak to niech jeszcze uzbiera i kupi to co wyżej dopowiedziałem, fortrona 400w i obudowe jaką tylko chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Hmmm no jakoś nie moge sie z nim dogadac, dalej sie upiera na x2 sądząc, że ten mu wystarczy na lata, a jednojajowiec na rok. Zasilacz też ma dupny, więc przydałby się nowy Pomóżcie, bo już z nim nie wyrabiam. Kasa to max 1400zł (jakoś mówi że uzbiera), na płyte, proc, obudowe, zasilacz, grafe Pokaż mu ten temacik, albo niech poczyta trochę forum, bo widzę, że baaardzo się napalił na tego X2. Co mu po nim kiedy jedzie ze starym MX'em... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) jeśli ma 1400 to już łatwiej nawet z dwoma jajkami proc x2 3800+ 573zł mobo ASRock dual sata2 ok. 200zł grafa 7300gt galaxy 1,4 351zł ok. 1150zł z przesyłkami zostaje 250 na zasiłke i bude więc nie jest źle Edytowane 24 Lipca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 przemek! nie rozumiem czemu grafika ma się dusić?! uważasz, że jest za mocna? :lol: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 no dobra, a zasilacz i obudowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) przemek! nie rozumiem czemu grafika ma się dusić?! uważasz, że jest za mocna? :lol: :banana:mialo być odwrotnie :oops: już poprawiam :oops: :P zasilacz to jakiś fortron/delta a bude to za ok 150 niech sam sobie wybierze, to już kwestia gustu Edytowane 24 Lipca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...