Skocz do zawartości
ENIGMA

ciekawe kto od kogo odgapil szatÄ™ graficznÄ… - mega lol :)

Rekomendowane odpowiedzi

tak sobie chodzę po iniecie i zaglądam pod ten adres www.extremepc.pl - myslałem że to tweak.pl. tak się zastanawiam kto od kogo odgapił pomysł. może znacie wyjaśnienie?

PS - sorki jak coś takiego juz było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, w sumie afery nie ma ale jakoś tak nieswojo. Cóż, nie każdy zna się na webmasterce i nie każdy zrobi dobry layout stronki. Jakoś mi się po prostu smutno zrobiło. Możeby ktoś pomógł liskowi zrobić coś naprawde FaJnego? Ja się niestety na żeczy nie znam. Zrobiłem w życiu kilka www powyżej średniej krajowej ale tak to kiepski jestem :(

Ale mi nadal smutno :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tweak.pl w kolorystyce niebiesko-szarej jest już dość długo. W każdym razie extremepc pojawilo sie po tweaku. Kiedyś tylko Mic powiedzial mi, ze logo Tweaka bardzo mu sie podobalo i zrobil swoje na wzor mojego, or smth that... ale to dawno bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tweak.pl w kolorystyce niebiesko-szarej jest już dość długo. W każdym razie extremepc pojawilo sie po tweaku. Kiedyś tylko Mic powiedzial mi, ze logo Tweaka bardzo mu sie podobalo i zrobil swoje na wzor mojego, or smth that... ale to dawno bylo.

Jak extremepc sie pojawilo to Tweak byl jeszcze w dwoch ramkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odzywam się dlatego bo

Mic powiedział ...

Jak już publicznie kłamiesz i to na własnym forum pisząc to co ja do Ciebie mówiłem... to ja tobie współczuje.

Zresztą sprawa jest zamknięta - zorientowani w sytuacji starzy userzy widzą co do czego od sierpnia 2001 się upodabnia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. expc miala taka szate od kad ja pamietam.. czyli baaardzo dlugo.

Dobrze ze sie redaktorzy EXPC odezwali coz brakuje tu jeszcze kilku a w tym tego po Micu Ci Co wchodza na EXPC wiedza o kogo chodzi, Pan vice przewodniczacy EXPC wlasnie.

Właśnie GoLo. Kiedys obie redakcje sie o to kłóciły jesli dobrze pamiętam i sie okazało ze to eXtremePC wczesniej przeszło w webdesingu na 3 dolne kolumny i jedna na górze, tak wiec zażucanie że sciagaja to absurd gdyz wczesniej od Tweaka zrobili taki design strony. Taka jest prawda.

Expx wczesniej mialo ten design i to jest fakt :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi