Gość Szyme_k1 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 WItam. Nawalil mi HDD to juz drugi raz . Ostanim razem stracilem 40 GB muzyki i dzisiaj znowu nic nie zrobilem poprostu normalnie uruchomilem komputer , patrze a zamiast nazwy partycji jaka ja nadalem jest napisane "dysk lokalny" gdy klikam by wejsc wyskakuje " dysk D nie jest sformatowany, czy chcesz sformatowac go teraz? " i do wyboru "Tak" i "Nie" klikam nie... jakis czas temu stalo mi sie podobnie z tym ze gdy wchodzilem we wlasciwosci partycji bylo pokazane ze cos na tym dysku jest ( zajety obszar) teraz caly diagram jest pusty. Blagam pomozcie mi , co moge zrobic aby chodz czesc tego co tam bylo przywrucic? Nie chce znowu stracic rocznego dorobku jaki byl na tym dysku , byly tam mp3 zdiecia i warzne dokumenty ... Prosze jesszcze raz o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Komputer ( magistrala ) oczywiscie niepodkrecony i system ( plikow ) to NTFS ? Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szyme_k1 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) TAk o ile pamietam to NTFS , chodz jak teraz sprawdzam to jest napisane "system plikow - RAW" pierwszy raz spotykam sie z tym systemem ... na tym dysku byl zawsze NTFS. Komputer niepodkrecony... Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Szyme_k1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...