NeuroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jak w temacie ;) ddr2 do 1000zł Preferuję 1gb teraz, 1gb pozniej ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ale teraz 1gb za 1000zl czy 1gb zapolowe tego. bo jak masz 1k na ramy teraz i moze to byc dual 2x512 to ja wziolbym Patriot XBLK :D PoZdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 wolalbym raczej 2x1gb do ok. 1000zł lub jedną bardzo dobrą kość 1gb ;) na c2d licza sie raczej timingi czy fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 wolalbym raczej 2x1gb do ok. 1000zł lub jedną bardzo dobrą kość 1gb ;) na c2d licza sie raczej timingi czy fsb? jedno i drugie to nie będę sam z Bad Axe na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/item119718432_goodra..._gwar_raty.html Ludzie chwalą sobie te goodramy podobno nieźle się podkręcają:D Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/item119718432_goodra..._gwar_raty.html Ludzie chwalą sobie te goodramy podobno nieźle się podkręcają:D i cena jest przystępna ;) bede myslal nad nimi :D @yoto - gdzie bedziesz kupowac bad axe? bo wlasnie proboje znalezc sklep gdzie jest najtaniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 i cena jest przystępna ;) bede myslal nad nimi :D @yoto - gdzie bedziesz kupowac bad axe? bo wlasnie proboje znalezc sklep gdzie jest najtaniej ;) mam od początku lipca :) Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mam od początku lipca :) Klik :]]]] i jak sie sprawuje sprzęcik? pamietasz moze za ile i gdzie brałeś płytke? :) Ja prawdopodobnie wskakuje odrazu w e6600 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 :]]]] i jak sie sprawuje sprzęcik? pamietasz moze za ile i gdzie brałeś płytke? :) Ja prawdopodobnie wskakuje odrazu w e6600 ;) ściągnięta z USA (250$ z przesyłką) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ściągnięta z USA (250$ z przesyłką) box? bulk? gwara intelowska czy sklepowa? :) jaki rev? a daloby rade sciagnac drugą? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 box? bulk? gwara intelowska czy sklepowa? :) jaki rev? a daloby rade sciagnac drugą? :P BOX Intelowska Rev podałem w topiku 304 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 BOX Intelowska Rev podałem w topiku 304 dałoby rade sprowadzić drugą taką? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 w kraju mozna dostac bulka za jakies ~800pln, bo IMO nie oplaca sie doplacac do boxa chyba, ze ktos mocno potrzebuje okraglych kabelkach, panelu do 3,5" i kolorowym pudelku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 w kraju mozna dostac bulka za jakies ~800pln, bo IMO nie oplaca sie doplacac do boxa chyba, ze ktos mocno potrzebuje okraglych kabelkach, panelu do 3,5" i kolorowym pudelku. a własnie, jak wyglada wersja bulk? tez jest pudełko tyle ze bez paneli? czy dostaje sie w torebce antystatycznej? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 torba antystatyczna, 2cd, tasma ata100, tasma fdd, kabelek sata, maskownica i/o, naklejka z rozpisaka podlaczen na mobo, quick start guide, przejsciowka z 4pin na 8pin i to chyba tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 torba antystatyczna, 2cd, tasma ata100, tasma fdd, kabelek sata, maskownica i/o, naklejka z rozpisaka podlaczen na mobo, quick start guide, przejsciowka z 4pin na 8pin i to chyba tyle. http://www.morele.net/?pg=product_info&...name&dspl=p -najtanszy box http://www.morele.net/?pg=product_info&...name&dspl=p -najtanszy bulk sam nie wiem czy warto ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...