yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 no ja tak samo... :| podniose napięcie, moze ustąpi..;)ot masz farta, że możesz :/. Ja bez vmoda moge tylko 1.45 max i pewnie to powoduje problem :/ /ot TEn serwer Asuki ;) na 10 slotów w tdm jest najepszy. Na tym powinnismy grać imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Ok tutaj serwy: 80.190.72.78:27888 - TDM 8max 1.3 speed 85.25.141.28:27888 - TDM 12max <- wczesniej ktos podawal 1.2 speed 80.154.37.140:27889 - TDM 12max 1.2 speed Do wyboru do koloru. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Skoro wszyscy ładują tu - to ja też :wink: Nie wiem kto to Ziggy, ale koleszka jest...mocny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja juz mam dość, ide spać. Już mi się rzygać chce tą grą. Sieka sieka sieka, po 10 sekund nawet nie żyję. Beznadzieja! Po 4 na team to max, może nawet po 3. Wogóle daremne to jest i tyle ;) Ziggy to czit jakiś, wczoraj też z nim grałem, biegał cały czas z pistoletami i kosił wszystkich bez wyjątku, mam skrina nawet, tu wkleiłem http://www.frazpc.pl/b/164566 ;) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 @ 100lec z tego serwa wszyscy uciekli bo bylo kamperstwo. A widzialem jak Ziggy ladnie stal i czekal az sie ludzie spawnuja. Dla mnie byles 1 (o ile nie kampowales :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Omg znow zmiana serva? GRAJMY NA JEDYN I TYLE! Fear jest gra dynamiczna i tak juz bedzie czeu ciagle kazdy placze ze go zabijaja po 5 sekundach? ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Kazali mi na forum podac, to podaje :D 87.117.208.104:27888 Conquer All - 12 albo 16 slotow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Sonic daj IP jakiegos CTF lub Conquer i jedziemy. edit - ok juz jest Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) to gdzie w koncu gramy? edit: ok Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Niech ktos zbierze te wszytkie serwery i wrzuci do 1 posta. A i trzeba ustalic jakis na ktorym bedziemy grali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja już tracę rachubę odnosnie tych serwerów, wszedłem na niego bo na liscie był jakiś ppc.onio , więc sądziłem że to ten forumowy serw. Zreszta ktoś chyba wczesniej podawał jego IP. Zauważyłem że serwer Frag.pl stoi prawie cały czas pusty mimo że są do niego świetne pingi. Na dodatek to TDM, zawsze to lepsze niz taka bezmyslna jatka. Może tam następnym razem? :wink: Dla mnie zwykły deathamatch raczej odpada, bo przy takiej liczbie osób napierdalających naraz za bardzo mi tnie... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Pioorek, dziwi Cię, że nie podoba mi się gra, w której ginę co 5 sekund? Co to za zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Może mi ktoś powiedzieć gdzie gramy :| ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 qrcze to może jednak by się umówić na stałę pory? Np jutro godz 19/22 ? Tak by wiedzieć z wyprzedzeniem kiedy bo to, że ktoś zapoda serva o byle jakiej godzinie to albo dowie sie o tym ktoś kto akurat siedzi na forum albo maniacy co siedzą tu 24h ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) zapraszam na chat na ktorym sie mozna umawiac na fear http://www.polchat.pl/chat/?room=pure.fear Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 chyba od tej pory bede gral tylko w conquery, bo jakos troche przypomina to gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 deatchmatch na odmozdzenie jest ok, ale conquer syci calkowicie! Ja juz sily nie mam jutro trzeba to powtorzyc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 deatchmatch na odmozdzenie jest ok, ale conquer syci calkowicie! Ja juz sily nie mam jutro trzeba to powtorzyc :> Dokładnie :D Było świeeetnie. Dla mnie 2 numery 1 to Conquer i TDM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) A nie mowilem zeby Conquer All zagrac? :) Jutro umawiamy sie na jakas godzine i wbijamy na chata co sesq zrobil.. Tutaj imho najlepsza dzisiaj rozgrywka. Zacieta i do samego konca. Zwyciestwo lepszych :P Ale nie duza roznica pkt. EDIT Tylko jedna sprawa.. Ludzie jak chcemy kogos wyrzucic to wszyscy musza zaglosowac.. A nie tak ze ja robie voty a tu wszyscy "o co chozi".. I maja to gleboko.. :? Aaa i jak chcecie miec ten prefix PPC czy jaki tam on jest, to moze niech kazdy zrobi sobie taki sam? A nie ze kazdy ma inaczej wpisane :D Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja usuwam prefix, daje Sgt.Pioorek - |PPC|Sgt.Pioorek mi sie nie miesci :> No jak vote jest to wciskac f1 i po sprawie, ur8an nie robi votow dla jaj tylko zeby wyrzucic jakiegos niemca;pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No panowie dziś praktycznie drugi dzień pograłem. Najpierw nie byłem przekonany do Conquera i szło mi tragicznie :oops: Ale z czasem się to zmieniło i powiem że ten tryb rządzi B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 a da sie to przez hamachi i na LANie tak jak robimy we flatoucie2? nie było by problemów z mapa, serwerem, nieproszonymi gosciami... hę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mowiłem na początku juz zeby w te tryby grać ;). Jutro trza znaleźć jeden serwer 10-12 slotów TDM lu Control lub coquer i przy nim zostać już na zawsze. Bo tak to za dużo razy trza zmieniać serwer i w ogole ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 a da sie to przez hamachi i na LANie tak jak robimy we flatoucie2? nie było by problemów z mapa, serwerem, nieproszonymi gosciami... hę?A nie lepiej serv z hasłem ? I tak z samego ppc grało dzisiaj ok 10 osób może więcej a wiadomo, żę nikt nie gra 24/7 no nie ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A nie lepiej serv z hasłem ? I tak z samego ppc grało dzisiaj ok 10 osób może więcej a wiadomo, żę nikt nie gra 24/7 no nie ?? :PDlatego sie umawiamy na gre. Jak ktos moze zalozyc serw z hasłem to nie ma problemów, bo takie pałowanie sie z szukaniem wolnego serwa, ladna mapka, fajnym trybem, pozniej marudzenie na ludzi out of pure, tracenie czasu na kick - bo goscia wywalimy, a w jego miejsce wejdzie kolejny nowy... chyba mija sie z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jutro trza znaleźć jeden serwer 10-12 slotów TDM lu Control lub coquer i przy nim zostać już na zawsze. Bo tak to za dużo razy trza zmieniać serwer i w ogole ;). No to mówię wam że cały czas wolny stoi serwer TDM Frag.pl - przy okazji niezle pingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 On jest na innej wersji niz my mamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ok. Niech ktoś założy serwer z szybkim łaczem (koło 2mb) jutro i sie zobaczy czy da sie grać. Problem w tym, że koleś, który zakłada taki serwer ma dużo przewage na innymi (z powodu pingu ofc). Może to nie bedzie takie widoczne w FEARe ale w q4 sie tak grać nie dało ;). Jak to sie nie uda to wybierzemy jeden dobry serwer tdm/conqer do 12 slotów i bedzie git. Tylko pamietajmy, że ma być 1. Jak ktoś znajdze taki niech da ip i już tylko na ten wbijamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie bedzie problemu z serverem 'nie swoim' jezeli odrazu wbijemy, wtedy nie bedzie miejsca dla N I E M C O W :P. Ale to trza umowic sie na jaks godzine i odrazu wbijac a nie gadac na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Zostało mi 30 minut do końca sciągania ;] Zaraz ide gdzieś pograć ;] Gierka fajna, ale te napisy przeszkadzają... da się je jakoś wyłączyć? Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez mj18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...