irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Chłopaki z tym modyfikowaniem kompów to przesadzacie chyba.....Bo tak po mojemu to modyfikacje/upgrady to u niektoorych juz choroba(hm...nie pytajcie skad to wiem):(:(:(:(:(:(:(:(:(:( I tera przy okazji wyjscia takich wypasów mówicie o szoku i innych rzeczach.....Mam propozycje ---bo sam czekam na jakis fajny tytuł!- poczekajmy i zobaczymy....ja uwazam ze na R8,5K bedzie mozna poszalec w obie te gierce a takze w collina 3 / moze nei na full wszystko ale ja pamietam te czasy jak sie grywało na low i 400x300 :):):):):::)i dobrze było-kto potrzebuje full detali?:) No właśnie...ja grałem w q1 400/300 software rendering i bez dźwięku......nie wiemjak mogłem się podniecać wówczas grafą :) jak moglbys sie nie podniecac? to byla rewolucja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Chłopaki z tym modyfikowaniem kompów to przesadzacie chyba.....Bo tak po mojemu to modyfikacje/upgrady to u niektoorych juz choroba(hm...nie pytajcie skad to wiem):(:(:(:(:(:(:(:(:(:( I tera przy okazji wyjscia takich wypasów mówicie o szoku i innych rzeczach.....Mam propozycje ---bo sam czekam na jakis fajny tytuł!- poczekajmy i zobaczymy....ja uwazam ze na R8,5K bedzie mozna poszalec w obie te gierce a takze w collina 3 / moze nei na full wszystko ale ja pamietam te czasy jak sie grywało na low i 400x300 :):):):):::)i dobrze było-kto potrzebuje full detali?:) No właśnie...ja grałem w q1 400/300 software rendering i bez dźwięku......nie wiemjak mogłem się podniecać wówczas grafą :) jak moglbys sie nie podniecac? to byla rewolucja :P 2 tygodni temu odpaliłem q1 na tych ustaiwniach i nic nie widziałem na ekranie....oko kurde chyba sie do komfortu przyzwyczaiło :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Doom'owe przedszkole rules, bo ten Unryj jakis kolorowy wg mnie :wink: Pozdrowka Unreal kolorowy a domm3 to co pewnie czarno-bialy? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Chłopaki z tym modyfikowaniem kompów to przesadzacie chyba.....Bo tak po mojemu to modyfikacje/upgrady to u niektoorych juz choroba(hm...nie pytajcie skad to wiem):(:(:(:(:(:(:(:(:(:( I tera przy okazji wyjscia takich wypasów mówicie o szoku i innych rzeczach.....Mam propozycje ---bo sam czekam na jakis fajny tytuł!- poczekajmy i zobaczymy....ja uwazam ze na R8,5K bedzie mozna poszalec w obie te gierce a takze w collina 3 / moze nei na full wszystko ale ja pamietam te czasy jak sie grywało na low i 400x300 :):):):):::)i dobrze było-kto potrzebuje full detali?:) Moze i masz racje ale sa tacy ludzie (jak np. ja) ktorzy nie jedza przez pol roku tylko dlatego ze jak wyjdzie jakas karta graficzo - egzotyczna to ja zaraz lykaja i 1600x1200 detale na max AAx8 albo 16 (a najlepiej jak by bylo 128 o 256 nie wspomne :wink: ) i jeszcze zeby bylo malo to ja podkrecaja zeby jeszcze przyspieszyc o te 10-50 FPS'ow (wiem ze to nie ma zadnej roznicy bo czy sie gra przy 150 czy 270 FPS'achto i tak plynnie wszystko chodzi, ale to jest takie hobby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Hehe, ja gralem w 320x240 (VGA) i tez morde cieszylem z 3d :D P.S. A jezeli na ps2 grafika jest w max detalach to .... ekhm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Hehe, ja gralem w 320x240 (VGA) i tez morde cieszylem z 3d :D P.S. A jezeli na ps2 grafika jest w max detalach to .... ekhm :D Nie no Ps2 odpada z tyą grafiką co prezentuje to było można walczyć rok półtora temu ale nie teraz i tu Kareas masz racje PS2 ma grafe w min detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 tak jak w temacie wiodzieliscie juz to Cudo??? jak dlamnie zajebiste, chyba szykuje sie niezly hicior ;) a mozna stad sciagnac http://216.127.90.3/movies/unrealii.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Znasz morze jakiegoś innego linka?? Bo ten to niewiem u mnie jakoś się nie ściąga :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Znasz morze jakiegoś innego linka?? Bo ten to niewiem u mnie jakoś się nie ściąga :?poczekaj to wlasnie wrzucam to na serwer sproboj mniej wiecej kolo godziny 0:30 ip to 212.191.134.2 LOGIN: tweak PASS:unreal mozliwosc tylko 2 uzytkownikow na raz!! p.s. plik dostepny bedzie do jutra wiec jesli ktos jeszcze bedzie chcial to musicie sie dzielic miedzy soba lub sciagac z innych stronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Hmm nic specjalnego nie pokazuje, wyglada jak kolejny szatmpowy fpp z ladna grafika. Liczylem , ze ta gra bedzie dorownywac DOOM'owi III, ale sie chyba przeliczylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 witam czy ktoś wie kiedy ukarze się Unreal 2 kiedyś słyszałem że na początku tego roku ale nic nie słychać nawet o demo pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Czasami sa takie gry, ze demo wychodzi pozniej na siec niz gra do sklepow. Wiec sie nie przejmuj, ze nie ma demka. Ja tez sie nie moge doczekac ale raczej nie opoznia go zabardzo. Mam filmik z gry i zapowiada sie wysmienicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 14 lutego jest premiera!!! a wymagania będą pewnie niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 14 lutego jest premiera!!! a wymagania będą pewnie niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 troszkę poźniej. cena niezła ędzie 199 zł !!! ale jest wypasiona więcej Wam powiem w przyszłym tygodniu - będę oglądał betę ;-b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Jutro bedzie Gone GOLD!!! A w USA premiera jest 4 luty ,a w europie 7 luty na 100% Ciekawe kiedy bedzie na DC :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jutro bedzie Gone GOLD!!! A w USA premiera jest 4 luty ,a w europie 7 luty na 100% Ciekawe kiedy bedzie na DC :roll: Yeah, baby :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 taki maly cytacik z gry.wp.pl "Doskonała wiadomość dla wszystkich fanów strzelanin FPP. Gra Unreal 2: The Awakening została wreszcie ukończona i trafi do sklepów w Stanach Zjednoczonych 4 lutego. Jej europejska premiera odbędzie się 3 dni później. Firma CD Projekt wprowadzi grę na polskie półki 12 lutego, w cenie 199,90 zł. Współczujemy autorom takich produkcji jak Project IGI 2 czy Delta Force; Black Hawk Down, którzy przesunęli terminy ich premier na marzec... w marcu każda z tych gier będzie po prostu brzydka!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jutro bedzie Gone GOLD!!! A w USA premiera jest 4 luty ,a w europie 7 luty na 100% Ciekawe kiedy bedzie na DC :roll: Yeah, baby :twisted: napewno w dzien premiery jak nie wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Aahhh, kult znowu odzyje :). Miejmy nadzieje ze nie spale znowu grafy tak jak spalilem tandetnego Voodoo1 na pierwszym Unrealu hyhy ;). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 No trzeba juz rece zacierac:> znowu czeka mnie przynajmniej miesiac gierczenia w nowego unreala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Hmmmm jestem ciekaw :) jak to bedzie... i jakie to bedzie :) wreszcie bedzie mozna porownac z doomem3 :). Powiem, ze naprawde szybko wyszla ta gra heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mój kolega nadal katuje U1 na V1, cel 300 i 64Mb ramcu. Jak dobrze pojdzie będzie grał w U2 jeszcze za 5 lat, bo tyle czasu mineło od premiery jedynki ... no może o 4 miesiące mniej :D i dobrze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesrm Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 taki maly cytacik z gry.wp.pl "Doskonała wiadomość dla wszystkich fanów strzelanin FPP. Gra Unreal 2: The Awakening została wreszcie ukończona i trafi do sklepów w Stanach Zjednoczonych 4 lutego. Jej europejska premiera odbędzie się 3 dni później. Firma CD Projekt wprowadzi grę na polskie półki 12 lutego, w cenie 199,90 zł. Współczujemy autorom takich produkcji jak Project IGI 2 czy Delta Force; Black Hawk Down, którzy przesunęli terminy ich premier na marzec... w marcu każda z tych gier będzie po prostu brzydka!" Project IGI 2 w marcu??? Przescierz na DC to juz jest chyba z dwa tygodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 taki maly cytacik z gry.wp.pl "Doskonała wiadomość dla wszystkich fanów strzelanin FPP. Gra Unreal 2: The Awakening została wreszcie ukończona i trafi do sklepów w Stanach Zjednoczonych 4 lutego. Jej europejska premiera odbędzie się 3 dni później. Firma CD Projekt wprowadzi grę na polskie półki 12 lutego, w cenie 199,90 zł. Współczujemy autorom takich produkcji jak Project IGI 2 czy Delta Force; Black Hawk Down, którzy przesunęli terminy ich premier na marzec... w marcu każda z tych gier będzie po prostu brzydka!" Project IGI 2 w marcu??? Przescierz na DC to juz jest chyba z dwa tygodnie :) jesli juz to jest to beta ( albo jakis fake)bo fulla jeszcze nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 juz jest wlasnie zamierzam popykac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Dzieki za udostepnienie obrazow :D . Niestety ftp juz nie dziala. Nic to lece szukac w sieci brakujacych 100 mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Hehe ja moge opisac swoje porownanie jak tylko znajde ta brakujaca koncowke 2 plyty - a oto niestety w tak krotkim czasie po ukazaniu sie tytuly bedzie ciezko :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Na DC na hubie bootcamp6.myftp.org jest koles majacy ut2 udostepniajacy 9 slotow(predkosc sciagania ok 20 kb/s na laczu 512), wiec jak ktos musi dociagnac to macie szanse. Ja swoj slot zwolnie za godzine :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Moderator napewno zajrzal, ale sam sciaga ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...