pablo163 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Witam ogladalem dzis na pc wladce pierscieni dwie wierze ten film jest poprostu the best a co tam nie bede pisal wam recezji sami obejrzycie to ocenic mi bardzo sie podobalo kopia super prosze mnie nie posadzac o piractwo plyte dostalem od kolegi nie robie kopii i nie sprzedaje dla wlasnego urzytku .POLECAM TEN FILM Tyle akcji ze szok pierwsza czesc wysiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ogladalem 2 tygodnie temu. 1 cd troche nudne ale 2cd juz sie ladnie zaczyna. Film spoko. Zobaczymy co pokaze Matrix2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A kiedy bedzi matrix2 ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Taki film oglądać w domu?? Wsyd :bij: :wink: Ja mam na cd, ale wolę obejrzeć na dużym ekranie, lepszy klimat :mrgreen: Już jutro zaczynają wyświetlać!! PS. Ale byk w temacie!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a mnie pierwsza czesc znacznie bardziej sie podobała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 film spoko ciekaw jestem 3 -ej czesci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wole ksaizke , a film tak gratis ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Taki film oglądać w domu?? Wsyd :bij: :wink: Ja mam na cd, ale wolę obejrzeć na dużym ekranie, lepszy klimat :mrgreen: Już jutro zaczynają wyświetlać!! PS. Ale byk w temacie!! :P Jaki byk mam takie male kino w temacie ps. bledy to ludzka rzecz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Taki film oglądać w domu?? Wsyd :bij: :wink: Ja mam na cd, ale wolę obejrzeć na dużym ekranie, lepszy klimat :mrgreen: Już jutro zaczynają wyświetlać!! PS. Ale byk w temacie!! :P Nie jest tak źle - 36" 16:9 + Creative MW510 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Taki film oglądać w domu?? Wsyd :bij: :wink: Ja mam na cd, ale wolę obejrzeć na dużym ekranie, lepszy klimat :mrgreen: Już jutro zaczynają wyświetlać!! PS. Ale byk w temacie!! :P Nie jest tak źle - 36" 16:9 + Creative MW510 Fajnie ale nie to samo co kino... zupełnie inny klimat, więcej ludzi, czekanie na seans 30 min, w tym 10 ostatnich gdy puszczają rekalmy a Ty nie możesz sie doczekać kiedy się zacznie :D Tego nie da żadne domowe kino, no chyba że zaprosisz pół osiedla i najpierw odtworzysz reklamy z kasety :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 mi osobiscie sie ten film nie podobal... tak som jak pierwsza czesc... (Wladcy pierscionkow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No i te szeleszczenie torepkami, odglosy pozeranych chipsow, siorpanie, bekanie i pierdzenie :) Luz. A najlepsi sa zburchani frajerzy albo glupie cipy gadajace rzad za toba :) W domu mam spokuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 WŁADCA PIERŚCIENI I DRUŻYNA JUBILERA był nieco gorszy do two towers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No i te szeleszczenie torepkami, odglosy pozeranych chipsow, siorpanie, bekanie i pierdzenie :) Luz. A najlepsi sa zburchani frajerzy albo glupie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> gadajace rzad za toba :) W domu mam spokuj To gdzie ty mieszkasz, ze tacy niewychowani ludzie są?? :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Film SpoX!!! A jestem ciekaw czy warto jeszcze czytać ksiązke jak się obejrzy 3 częsie? Jak sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Film jest fajny - piękna realizacja (podobnie jak pierwsza część) ale fabuła jest w stosunku do oryginału zmieniona... Jednak Książka rulezzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Film SpoX!!! A jestem ciekaw czy warto jeszcze czytać ksiązke jak się obejrzy 3 częsie? Jak sądzicie? no ja sobie wypraszam, oczywiscie ze warto przeczytac ksiazke co to w ogole za pomysl zeby tylko film obejrzec, pomienieto w nim tyle watkow pobocznych, ze strach sie bac. a poza tym co to za pomysl ogladac film na bidnych 17 calach, skoro w kinie jest ladnych kilkanascie metrow przekatnej ekranu, super dzwiek i nie dzwoni zaden telefon :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 pshem - dobrze mówisz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Film świetny !!! Szkoda, że niebyło momentu kiedy Gandalf pokazuje swoją moc Sarumanowi (Saruman traci moc i Gandalf zwycięża :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 To gdzie ty mieszkasz, ze tacy niewychowani ludzie są?? :lol: 8Opewnie w Polsce... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 tia dzis w kinie bylem no film calkiem niezly, chyba nawet bardziej mi sie podobal od pierwszej czesci :) jednym slowem mozna isc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 czy ja tam wiem ksiazka byla ciekawsza, ale jesli chodzi o dwie wierze to ostatnie 40 minut filmu mozna powiedziec ze jest nawet ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 mnie się 2 wieże bardzo podobały :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 widziałem 2x fajniutki niepowiem ;) i także mam już chętkę na trzecią częśc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Film jest zajebisty !!!!! chodz zmienili pare rzeczy (co do książki ) mottyw z Aragornem i przełozyli do 3 cześci spotanie z pajęczyca ( chodz byłem ciekawy jak ją zrobią ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Bylem na Two Towers w kinie 13 stycznia i powiem ze film calkiem niezly, po prostu wart obejrzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 To gdzie ty mieszkasz, ze tacy niewychowani ludzie są?? :lol: 8Opewnie w Polsce... :/ Dokladnie!!!! :) Chamstwo na kazdym kroku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Taki film oglądać w domu?? Wsyd :bij: :wink: Ja mam na cd, ale wolę obejrzeć na dużym ekranie, lepszy klimat :mrgreen: Już jutro zaczynają wyświetlać!! PS. Ale byk w temacie!! :P NO chyba że ktoś ma jakiś niezły projektor w domu... :D Jak spłacimy mieszkanie to może będę mógł sobie na taki kaskę odłożyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Film SpoX!!! A jestem ciekaw czy warto jeszcze czytać ksiązke jak się obejrzy 3 częsie? Jak sądzicie? Nawet majlepiej zrealizowany film nie odda ducha książki :cry: , ją TRZEBA przeczytać :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 heh ludzie ja to mam jazde dopiero. ksiazki czytalem, uwielbiam ten klimat. film poprostu boski dla mnie. a tu jakies1,5 tygodnia temu tatus wpada filmem do domu (zajebista rozdzielczosc- on mowil). i qwa co tu robic. powiedzialem sobie za ogladne w domu dopiro jak zobacze w kinie. i siedze i sie mecze zeby se smaku nie zepsuc przed pokazem wkinie. normalnie jusz nie moge wyczymac a kusi mnie tak ze ho ho :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...