kamilo23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mam takie pytanie , wiem na jakiej zasadzie to działa, W większości dostęp jest płatny :-| ale zdarza sięteż darmowy i mam pytanie czy ktoś z was używa tej technologi do komunikacji. :wink: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 czasem ludzie korzystaja z tego.... a c o? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) W Carrefourze Reduta w Wawie uruchomili hotspota. Można rozsiąść się z lapkiem na kanapie, korzystać z neta za free i do tego klima. W sam raz na upały, które minęły :) Ale tak naprawdę najbardziej użyteczne są hotspoty na uczelniach, szczególnie gdy ktoś pracuje i net jest niezbędny (mail, vpn) :) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja uzywam, na wydziale i w mojej ulubionej knajpce :) . Wszedzie za free ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Również mi się zdaża, jeśli jest okazja. Szkoda, że ich tak mało, bo jakby na to nie spojrzeć, to większość hotspotów jest płatna (ponieważ należy do operatorów sieci kom.). Na pdaclub.pl jest lista hotspotów. Czy istnieje jakaś lepsza, czy trzeba się zadowolić tą? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Bez przesady, hotspotow przynajmniej w Warszawie troche jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mam pytanko: Czy żeby podłączyć się z netem trzeba mieć jakiś specjalne urządzenie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mam pytanko: Czy żeby podłączyć się z netem trzeba mieć jakiś specjalne urządzenie ? ;] Ta Wi-Fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Bez przesady, hotspotow przynajmniej w Warszawie troche jest :]W Warszawie zamieszkam dopiero od października, więc pisałem ogólnie o wielu miejscach w jakich zdażyło mi sie przebywać z laptopem, a nie tylko o tym jednym mieście ;> Mam pytanko: Czy żeby podłączyć się z netem trzeba mieć jakiś specjalne urządzenie ? ;] Wystarczy, że masz wi-fi w laptopie i będziesz mógł podłączyć się do hot spota. Chociaż ostatnio jak interesowałem się Blue Connectem, to okazało się że z hot spotami dostawców telefonii komórkowej można łączyć się tylko za pomocą modemu (oczywiście nie każdy daje taką możliwość) jaki się nabywa u nich. Przez chwile byłem zdziwiony, że nie starczy zwykłe wi- fi, ale po chwili namysłu to przecież chyba tak właśnie jest. Prawda to czy fałsz? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) nie tyle modemami co kartami wi-fi ktora sa zintegrowane z modemem a chodzi o mac adres ogolnie hot spoty fajna sprawa tylko wszystkie sa niezabezpieczone wiec lepiej uzywac jakiegos vpn'a przy okazji Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Hipoll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...