11fingers Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam mam głośniki creative inspire T5900 ® i graja tylko 2 glośniki aly gdy wlącze "auto test" dla głośników do wszystkie wydaja dźwieki. Karta dźwiękowa to alc 850 - ZINT. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie ten dział, i w czym grają tylko 2 głośniki w winampie przy odtwarzaniu muzyki?? Jesli tak to to normalne odpal jakąś gre albo film z dzwiękem 5.1, a do winampa zainstaluj wtyczke... Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11fingers Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mozesz napisać o jaką wtyczke chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie wiem jaks sie nazywa bo osobiście używam foobara ale poszukaj tutaj http://www.winamp.com/plugins/browse.php?category=7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Jeśli moge moje 5gr:) Mam ten sam zestaw i winamp bez instalacji dodatkowych wtyczek gra na 5.1 Dodam tylko że ja mam sound blastera live 24 bit. Bardzo polecam tą karte! Na allegro są już za 30 zł używane a nowe w proline.pl po 85 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 widze, że problem opisany baaardzo rzeczowo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Trudno rzeczowo odpowiedzieć nie nie rzeczowe pytanie. Napisz jakich programów próbowałeś. Czy problem dotyczy filmów czy muzyki? Czy masz powgrywane jakieś wtyczki do winampa i czy masz winampa w najnowszej wersjii? W czym testowałeś to ustrojstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Start -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> Dzwieki i urzadzenia audio -> w dziale "Ustawienia glosnikow" kliknij "Zaawansowane" I wybierz "Głośniki systemu Surround System 5.1"... Napisz czy to cos zmienilo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Jeśli chodzi o winampa to sprawdz w Plug-ins -> Output co masz zaznaczone. Ja mam na DirectSound output v2.34 i wsio gra ok. Też miałem taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Grają tylko dwa głośniki bo twoja karta nie ma cmss. Dlatego do odtwarzania muzyki stereo musisz używać winampa z pluginem, lub kupić jakiegoś creativa na allegro. Start -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> Dzwieki i urzadzenia audio -> w dziale "Ustawienia glosnikow" kliknij "Zaawansowane" I wybierz "Głośniki systemu Surround System 5.1"... Napisz czy to cos zmienilo !To nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...