Skocz do zawartości
marco

[recenzja]: Aerocool - Power Watch

Rekomendowane odpowiedzi

AeroCool PowerWatch to jeden z wielu dostępnych na rynku paneli do monitorowania pracy komputera. Za pomocą zewnętrznego panelu LCD informuje on użytkownika o tym, co dzieje się wewnątrz obudowy komputera. Co więcej, model ten wyposażony został w kilka interesujących i nowatorskich dodatków (takich jak PowerUSB czy czytnik kart), które dla wielu mogą okazać się przydatne. Zapraszam do recenzji, w której odkryjemy bardziej i mniej użyteczne funkcje tego urządzenia.

Dołączona grafika

Zapraszam do lektury!

http://www.purepc.pl/node/478

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rzeczywiście sama recka "pała łacza" troszkę opóźniona ale dobrze że jest wogóle :)

fajnie że dużo zdjęć

recka też gut

co do przedmiotu recki to produkt bardzo ładny i atrakcyjny ale dla ludzi mało wymagających

Malo wymagajacych, ja tam widze, niezle zaawansowany panel, wygladajacy na kosmiczny panel sterujacy statkiem, i estetycznie wyglada. Ladny wyglad, funkcjonalny, i w ogole super'ancik :>.

Recenzja bardzo dobra. 9/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno pytanie do autora recenzji:

w trybie manualnym ustawiania prędkości obrotowej wentylatorów ustawia się je przyciskami na panelu, tak? Czy ustawiając je przechodzi się jakby przez tryb ustawiania zegara?

O co mi chodzi: mam podobny panel Aerocool Gatewatch. Korzystam właściwie tylko z trybu manualnego kontroli prędkości obrotowej wentylatorów. By zmienić ustawienia dla wentylatora trzeba przejść przez tryb ustawiania zegara co powoduje, że za każdym razem "kasowane są jego sekundy". Gdy dość często zmienia się ustawienia wentylatorów zegarek zaczyna się coraz bardziej późnić (bo za każdym razem gdy chcę zmienić ustawienia wentylatora "kasuję sekundy" zegarkowi) Jak to jest w tej wersji panelu? Poprawili to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi