marco Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 AeroCool PowerWatch to jeden z wielu dostępnych na rynku paneli do monitorowania pracy komputera. Za pomocą zewnętrznego panelu LCD informuje on użytkownika o tym, co dzieje się wewnątrz obudowy komputera. Co więcej, model ten wyposażony został w kilka interesujących i nowatorskich dodatków (takich jak PowerUSB czy czytnik kart), które dla wielu mogą okazać się przydatne. Zapraszam do recenzji, w której odkryjemy bardziej i mniej użyteczne funkcje tego urządzenia. Zapraszam do lektury! http://www.purepc.pl/node/478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 "Cztery sztuki taśmy klejącej" - To brzmi trochę dziwnie. Powinno być "cztery paski taśmy klejącej", albo coś takiego. Test ciekawy i dobrze napisany. Samo urządzenie jednak wydaje mi się być kiczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Pod wzgledem merytorycznym dosc dobrze. Mozna sie przyczepic do zdjec oraz tego ze powerwatch jest juz dosc dlugo na rynku wiec recka mogla sie ukazac pare miesiecy wczesniej. Nie jest zle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 rzeczywiście sama recka "pała łacza" troszkę opóźniona ale dobrze że jest wogóle :) fajnie że dużo zdjęć recka też gut co do przedmiotu recki to produkt bardzo ładny i atrakcyjny ale dla ludzi mało wymagających Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 u szajse ;) *** to nie mało dla niego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 rzeczywiście sama recka "pała łacza" troszkę opóźniona ale dobrze że jest wogóle :) fajnie że dużo zdjęć recka też gut co do przedmiotu recki to produkt bardzo ładny i atrakcyjny ale dla ludzi mało wymagających Malo wymagajacych, ja tam widze, niezle zaawansowany panel, wygladajacy na kosmiczny panel sterujacy statkiem, i estetycznie wyglada. Ladny wyglad, funkcjonalny, i w ogole super'ancik :>. Recenzja bardzo dobra. 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Recaka napisana calkiem przyjemnie dla czytelnika. Jednak sam panel to wg. mnie odpust i bajer do obudow typu OKmod. Moze i jest to funkcjonalne, ale wizualnie odrzuca... Edytowane 4 Września 2006 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Jedno pytanie do autora recenzji: w trybie manualnym ustawiania prędkości obrotowej wentylatorów ustawia się je przyciskami na panelu, tak? Czy ustawiając je przechodzi się jakby przez tryb ustawiania zegara? O co mi chodzi: mam podobny panel Aerocool Gatewatch. Korzystam właściwie tylko z trybu manualnego kontroli prędkości obrotowej wentylatorów. By zmienić ustawienia dla wentylatora trzeba przejść przez tryb ustawiania zegara co powoduje, że za każdym razem "kasowane są jego sekundy". Gdy dość często zmienia się ustawienia wentylatorów zegarek zaczyna się coraz bardziej późnić (bo za każdym razem gdy chcę zmienić ustawienia wentylatora "kasuję sekundy" zegarkowi) Jak to jest w tej wersji panelu? Poprawili to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...