demisen Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 1. Jak wylaczyc to: 2. Dlaczego w moj komputer mam 2 napedy jak mam tylko 1 ? 3. Dlaczego 2000 wlacza sie duzo dluzej od XP ? 4. Mam program "Refreshlock", a wnim zaznaczan opcje wlaczenia przy stracie OS, ale program tego nie robi. Help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 1. c:\winnt\web Tam są pliki htt odpowiadające za rózne czesci systemu, za foldery folder.htt i wystarczy usunąc wpis od dodawania podglądu video/audio. 2. Podaj wiecej informacji o dodatkowym napędzie. Moze byc virtualny zainstalowany przez jakis program. 3. Bo tak. Normalne. Jedną ze zmian xp był owłasnie szybsze uruchamianie. 4. Dodaj do autostartu ręcznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Hmm mozna troche jasniej ( tak za rączke :D bo wpisy itp to nie dla mnie tzn nigdy tego nie robilem) Tak mialem Daemon Tools, ale odinstalowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Hmm mozna troche jasniej ( tak za rączke :D bo wpisy itp to nie dla mnie tzn nigdy tego nie robilem) Tak mialem Daemon Tools, ale odinstalowalem. Poszukaj na liście menedżera urządzeń Stacje dysków CD-ROM/DVD i zobacz czy jest tam virtualny dodatkowy naped ktory zostal po daemonie i poprostu go usun (Moze toto mieć rozne nazwy np Virtual Drive, Scsi Device i tym podobne kombinacje) jeśli nie jestes co usuwasz pewien to sobie odpusc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wirtualny napęd ma także: Nero, Alcohol 120% oraz chyba CloneCD. Co do tego paska, to proponuję wywalić cały katalog Web - i tak nie wnosi niczego pożytecznego dla Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...