MaxximuS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Witam oplaca sie kupic te pamiątki http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 222,71 <--- to jest cena hurt wiec rzeczywiscie duzo nie zrzynaja, wedlug mnie warto ,stabilnosc niema ceny :? ,tak pozatym u mnie robily 200mhz cas 2 na asusie i robia 191 cas 2 na epoxie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Opaca czemu nie Przecierz to KINGSTONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Obecnie za taką cenę jak najbardziej się opłaca je kupić, tymbardziej, że to Kinkston, DDR266 Kingstona niewiele niżej stoją a co dopiero DDR333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ciekawe do kiedy ta promocja, bo narazie kasy niemam a bym se sprawił :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja tez nie mam kasy a zamowilem sobie :) Jutro niedziela wiec jakas kasa bedie i moze sie wyrobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 az sam sie zdziwilem, bo zawsze strasznie drogo bylo na tweaku, a tu nagle taki znok jasne, ze warto to extra pamieci sam takie mialem udalo mi sie trafic na jedna z lepszych wersji tych pamitek :) POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Opaca czemu nie Przecierz to KINGSTONE to tak jak psikutas bez s??? kingston, nie kingstone :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Nie wiem czy to taka rewelacja cenowa, w gralu są Infineon'y za 229 czyli 20 zł taniej niż w barwkompie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 no fakt a w gralu te Kingstony co w sklepie Tweaka kosztuja 250 ta 242 :-) A które lepsze z 256 DDR 333 Samsungi, Kingstony czy Infineon ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 no fakt a w gralu te Kingstony co w sklepie Tweaka kosztuja 250 ta 242 :-) A które lepsze z 256 DDR 333 Samsungi, Kingstony czy Infineon ?? Wszystkie b. dobre, ale jakbym miał wybierać to brałbym Samsunga - chyba najbardziej sprawdzony w OC :? Ale jeśli weźmiesz Infineon tez bedziesz zadowolony. A pod pojęciem Kingston, wiele się kryje, pamięci kingstona mogą byc na róznych układach, m.in. Infineon ( a przecież nie warto dokładać 20 zł za pudełeczko Kingstona, bo taka jest różnica w Gralu ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Witam oplaca sie kupic te pamiątki http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 Tylko niech ktoś mi wytłumaczy czemu one są na kościach 7,5 ns????? Przecież ddr333 powiny być na kościach 6 ns. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Witam oplaca sie kupic te pamiątki http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 Tylko niech ktoś mi wytłumaczy czemu one są na kościach 7,5 ns????? Przecież ddr333 powiny być na kościach 6 ns. o to samo chcialem tomasir zapytac bo z matematycznego punktu widzenia wynika zeby pamiec byla PC2700 to pamieci musza miec dostep w granicach 6ns :? (chyba to jakas sciema sprzedaja pamieci pc2100 :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ja spotkalem sie z twin mosami na 7,5 ns oczywiscie ddr 333. ale osobiscie mam 6 ns:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 kurna to kupować czy nie? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 :arrow: przepraszam możliwe że w opisie jest pomyłka :cry: :arrow: jutro z samgo rana sprawdze i opisze na forum - na bank ostatnia dostawa była PC-333 i na kościach Infineon 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 potwierdzam :lol: :arrow: kości Infineon :arrow: HYB25D256800BT-6 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 potwierdzam :lol: :arrow: kości Infineon :arrow: HYB25D256800BT-6 8) Może za spostrzegawczość dostanę jedną kośc w prezencie :wink: W koncu przyczyniłem się do wzrostu sprzedaży tych pamiątek. Albo chociaż jakiś inny upominek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...