Gość Pioorek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Witam. Mam problem z pulpitem. O co chodzi? Gdy otworze jakis folder i gi zminimalizuje to pulpit sie przesuwa i to wyraźnie. Przywracam folder - znow przesuwa, minimalizuje - znow etc. To samo tyczy sie stron www. Moze to cos w windowsie? ustawieniach monitora? Nie wiem i nigdy nie mialem takiego problemu. I pulpit sie doslownie przesuwa, czyli np. jak mam dobrze ustawiony i nie widac czarnych krawedzi po bokach, wchodze w moj komputer i monitor zjezdza tycke w dol ze az nagle czarne boki sa widoczne - minimalizuje moj komputer i juz jest ok. W T F? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Mialem tak gdy mi powoli padal monitor. Obraz zmienial rozmiar gdy sie nagle zmienialy drastycznie kolory typu wlasnie z czarnej tapety na bialy folder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Spróbuj zmienić częstotliwość odświeżania ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Może stery do grafy głupieją ? Z tego co mi się wydaje to tam się da zmieniać właśnie położenie obrazu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Jeśli jest to CRT to takie zjawisko się nazywa "pompowaniem" i jest to raczej normalne dla tej technologii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Tak jest, mam coś podobnego u siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) U mnie też się tak pompuje :) jak otwieram jakieś okno to widać (oprócz przeglądarki :blink: ), ale to bardzo minimalnie, trzeba się przyjrzeć aby to zauważyć. Poprawka: Na przeglądarce też to widać tylko jak ma sie w jednym oknie jasną stronę a w drugiej ciemną :wink: Edytowane 11 Września 2006 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Jezeli efekt jest bardzo widoczny i przesuniecie dosc duze to nie jest to normalne. Monitor zaczyna powoli padać. Na sprawnym monitorze jest to prawie niewidoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 U mnie jest to tak bardzo widoczne ze az widac jak to sie przesuwa i nie trzeba sie przypatrywac. Monitor kiedys raz padl, naprawiono mi go w servisie i teraz chyba sa tego skutki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...