FrIkO Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Witam. Bardzo powaznie ostatnio mysle by przejsc na platforme 64-bitowa + PCI-E, ale oczywiste jest, ze trzeba zainwestowac w nowa karte graficzna. Aktualnie siedze na bardzo dobrze podkrecajacym sie Leadteku GF6600 (@550/732) i wiem, ze zejdzie on za jakies ~300zl, to tyle wlasnie chcialbym wydac na nowa karte (ew. doplacic ale nieduzo). Na PCI jest na tyle ulatwiona sprawa, ze mamy duzy wydajniejsze karty po nizszej cenie niz na AGP, ale sam nie moge sie zdecydowac co dokladnie chcialbym kupic, wiec pytam sie was. Po wstepnym poczytaniu troche forum itd widze, ze faworytem w tym przedziale cenowym jest 7300gt od galaxy: http://allegro.pl/item127094569_galaxy_730..._1_4ns_o_c.html Ale mysle rowniez nad takim cudakiem (ew. nad wersja 256megowa o 80zl drozsza): http://www.gral.pl/preview/PowerColor/Rade...DVIPCI-E_32.php Jak myslicie, ktora z tych kart jest wydajniesza i czy sa warte swojej ceny (zalezy mi na jak najmniejszym doplaceniu). A moze jest jeszcze inna karta, ktora byscie polecili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ale mysle rowniez nad takim cudakiem (ew. nad wersja 256megowa o 80zl drozsza): http://www.gral.pl/preview/PowerColor/Rade...DVIPCI-E_32.php Jeżeli zależy Ci na większej wydajności to ja bym brał ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ofc ze GF7300GT od galaxy, tyle ze zalman edition jest drozszy o jakies 20zl a bedzie najlepsza karta w cenie ok 300zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Galaxy 73GT Zalman Edition. Edytowane 12 Września 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ja bym brał Radka X1300XT, zobacz na PClab, jaki jest fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ja bym brał Radka X1300XT, zobacz na PClab, jaki jest fajny.tej karty jeszcze nie ma, a test fakt - fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Póki co najlepszym wyborem w twoim wypadku będzie Galaxy 7300GT ale jak ci sie nie śpieszy to czekaj na X1300XT :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ja bym brał Radka X1300XT, zobacz na PClab, jaki jest fajny.Fajny to on może jest, ale chłodzenia już nie ma takiego fajnego ;) [nie wieje na pamięci, które dodatkowo są przysłonięte radiatorem...] I jak coś to X1300XT o/c edition czyli DDR3 ;] A co do tematu to 73GT będzie wydajniejsza i jest imo lepszym rozwiązaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssaku Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ojj zdecydowanie Galaxy RULEZ :D wymiatal ci napewno bedzie niezle :D:D i po oc ojj jeszcze lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...