Sssaku Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zamierzam chlodzic procka (i moze grafe) czy chlodnica na jeden wentyl 12 wystarczy czy raczej za malo?? czy ktos uzywa takiej?? jakie ma temperatury?? slucham sugestii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Na cepa wystarczy. Gorzej będzie z X1900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Każda chłodnica wystarczy, zależy tylko jak mocno będziesz dmuchał i jakie temperatury chcesz osiągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Musiałbyś niezły przeciąg zrobić, żeby było wydajnie. Ja obecnie na BIP II + 2xfander skręcony prawie na minimum mam niecałem 50C na procu i 46 na GPU w stesie (podczas grania) bloki to X3N i Maze4. Więc mogłoby być lepiej. Dodam jeszcz, że jak dostane wszystkie części do WC to dodam jeszce BIP I żeby mieć w miare cisze i wydajność układu. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 jeżeli możesz to zapodaj Coolteca 3x120mm . 2x120 bedzie deczko za mało a jeszcze X2 do chłodnych nie należy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zamierzam chlodzic procka (i moze grafe) czy chlodnica na jeden wentyl 12 wystarczy czy raczej za malo?? czy ktos uzywa takiej?? jakie ma temperatury?? slucham sugestii I chcesz schłodzić to co w sigu? Tak by się ładnie kręciło? To nie wystarczy. BIX2 przy max kręceniu CPU i GPU tego co w podpisie dostaje zadyszki przy wyższej trochę temperaturze w pokoju Zapraszam: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212033 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Nie mam miejsca na 3*120mm, buda Lexa NZXT nie ma mowy o cieciu (dziewczyna by mnie zabila to jej "perelka") a z tylu zmieszcze tylko 2*120mm. @AndyN wiem wpadlem na Twoje porownanie wczoraj popoludniu i zaczalem myslem nad sensem WC jesli i tak chce kolo swiat przejsc na C2D a tam NINJA albocos podobnego starczy do okolo 3.4GHz. hmmmmm??juz nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Zamierzam chlodzic procka (i moze grafe) czy chlodnica na jeden wentyl 12 wystarczy czy raczej za malo?? czy ktos uzywa takiej?? jakie ma temperatury?? slucham sugestii wg mnie starczy... patrz sprzet z siga i wc z siga (kliknij to zobaczysz) w srode dochodzi jeszcze x1900aiw plus oc zdam relacje ale jestem pewien ze da rade :D szykuje sie tez blok na nb i tez mysle ze da rade a jak nie to druga bix i gdzie indziej wloze :D pozdr aha i na sprzecie z siga (jeszcze x850 xt pe) chlodnica byla letnia podczas maxymalnego stresu (2x sp2004 oraz atitool wygrzewania przez 2h pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 A ja mam pytanko z innej beczki. Która chłodnica 1x120mm jest najwydajniejsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Z dostępnych w Polsce przy obrotach poniżej~1500 rpm Cooltek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Zeby nie zaczynac nowych tematów zapytam sie tu :wink: Czy Bip 2 sie nada do jakiejs nowej konfiguracji kommputera, mysle o am2 lub 939 i jakas mocna grafike....? Konieczna jest zmiana naprzyklad na jakas 3x120?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Wszystko zależy od tego czym będziesz wiał i jakich oczekujesz temperatur wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Ja się też podłączę. Jaka chłodnica 2x120 będzie lepsza: Cooltek Extreme Dual czy Nexxxos Extreme II ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pintek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Ja się też podłączę. Jaka chłodnica 2x120 będzie lepsza: Cooltek Extreme Dual czy Nexxxos Extreme II ?? Jak przy słabym nawiewie to raczej Cooltek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Cooltek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Również stawiam na Coolteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 OK dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...