Gość gladiac Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) wstawiam linka do filmiku z nowej pozycji Lucas Art, ktora narazie nosi roboczy tytul star Wars-Next Gen , filmik pokazuje naprawde sile mocy Jedi -ogladajcie :) dodam jeszcze tylko ze trailer ten ukazal sie tylko za zamknietymi drzwiami i pochodzi z tech dema ktore niedlugo przerodzic sie ma w kompletna gre-czekam niecierpliwie :) Star Wars-Next Gen Edytowane 9 Lipca 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 zapowiada sie ciekawie , na jakie platformy ma to wyjsc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 zapowiada sie ciekawie , na jakie platformy ma to wyjsc ?x360/plejpudlo3.... Na Wii niestety nie, a szkoda bo to chyba najlepsza platforma do takich gier ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) No MOCNY ten trailer ... wogóle w tej grze jest dużo mocy :wink: i wyglada to ciekawie, szczegolnie sila razenia ;] nie dość że można miotać przeciwnikami jak gravity gunem w HL2 to jeszcze interakcja z otoczeniem wygladą ciekawie. No i ta końcówka z Tie Fighterem .... Edytowane 13 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 na wii uważam, że powinno to wyjść - głównie chodzi mi o tego pada, idealny na miecz świetlny ;) co do filmiku...kobieta jedi?? :D a tak na serio to ZARĄBISTY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 na wii uważam, że powinno to wyjść - głównie chodzi mi o tego pada, idealny na miecz świetlny ;)uwazam ze na wii powinien wyjsc jakis fps, zeby lepiej sie wczuc w operowanie mieczem co do filmiku...kobieta jedi?? :D a tak na serio to ZARĄBISTYco dziwnego w kobiecie Jedi? Przed wojną klonów pełno było kobiet Jedi... mnie tylko martwi ta super moc... w koncu mało Jedi tak silną mocą dysponowało. Nawet Vader czy Luke nie potrafili aż takich rzeczy robic jak niektore z tego trailera, a przeciez slabi nie byli... Posiadaja oni moc jak najsilniejszy z sithow czyli paplanina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 WOW :) zapowiada się naprawdę ciekawie :) a ta grafika... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 osobiscie za najlepsza czesc z serii Jedi Knight uwazam :Jedi Academi ,tam naprawde rowniez byla moc z powerem, a jakakolwiek inna bron niz miecz budzila moja pogarde ;), same walki byly wspaniale a przeciwnicy w miare wymagajacy,tak wiec niecierpliwie wyczekuje kazdego newsa o tym jeszcze nie zdefiniowanym tytule i ostrze zabki na cala gre:) ps.niech zyje ciemna strona mocy-koncowka drugiego zakonczenia w JA na mostku niszczyciela byla swietna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 W jednym z komiksów (po powrocie jedi) Luke ma taka moc że rozwala transporter AT-AT... Tak więc o moc bym się nie martfił. Swoją drogą każdy kto troszkę poczytał o SW wie że jest to temat ,który może zaskoczyć.(sklonowany imperator i Luke,Mara Jade ,admirał Thrown,Holocron B-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 mnie tylko martwi ta super moc... w koncu mało Jedi tak silną mocą dysponowało. Nawet Vader czy Luke nie potrafili aż takich rzeczy robic jak niektore z tego trailera, a przeciez slabi nie byli... Posiadaja oni moc jak najsilniejszy z sithow czyli paplanina. To tylko tech demo, rownie dobrze sila Mocy mogla byc podkrecona "dla bajeru". Osobiscie nie spodziewam sie az tak silnej mocy w samej grze (no, moze pod sam koniec :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Mam nadzieje, ze zrobia tez wersje na pceta, chociaz osobiscie wolalbym kotora 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Jedi operujacy piorunami ? Pierwsze widze i pierwsze slysze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 mnie tylko martwi ta super moc... w koncu mało Jedi tak silną mocą dysponowało. Nawet Vader czy Luke nie potrafili aż takich rzeczy robic jak niektore z tego trailera, a przeciez slabi nie byli... Posiadaja oni moc jak najsilniejszy z sithow czyli paplanina.Palpatine nie byl sithem. ;] Sithem byl Lord Darth Sidious, a czy byl on najsilniejszy to tez nie bylbym tego taki pewien. Polecam ta stronke http://sith.pl/. A gierka zapowiada sie niezwykle ciekawie, przynajmniej od strony technicznej. ;] Niech moc bedzie z wami. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Jedi operujacy piorunami ? Pierwsze widze i pierwsze slysze. Nie ogladales widocznie Return of the Jedi, gdzie w finalowej scenie Imperator traktujr "piorunami" Luke'a, ktoremu w ostatniej chwili przychodzi na ratunek zdrajca Anakin - lord Sith Vader, ktory zdradzil ciemna strone Mocy i przeszedl na jej jasna strone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Yoda tez walił piorunami tylko zielonymi w 2 częsci Edytowane 14 Września 2006 przez dustone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) sialala, Imperator nie byl Jedi. RotJ ogladalem z ...15-20 razy. dustone, bede musial zobaczyc czy Yoda wali piorunami bo z tego co pamietam jedynie pieknie przejal reka caly piorun Hrabiego Dooku. AOTC widzialem tylko 2x (raz w kinie i raz na Divx) i jakos nie utkwilo mi to w pamieci aby strzelal piorunami. Edytowane 14 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 sialala, Imperator nie byl Jedi. RotJ ogladalem z ...15-20 razy. dustone, bede musial zobaczyc czy Yoda wali piorunami - powiedzmi tylko w ktorej czesci mam to sprawdzic. Pod koniec drugiej czesci - Atak Klonow. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 sialala, Imperator nie byl Jedi. Byl Sithem - stal po ciemnej stronie Mocy - to tak, jakby mowic, ze Krzyzacy nie byli rycerzami, bo stali po przeciwnej stronie niz rycerze Jagielly ;) Zatem dla mnie byl Jedi :) - bo korzystal z Mocy. Palpatine nie byl sithem. ;] Sithem byl Lord Darth Sidious, a czy byl on najsilniejszy to tez nie bylbym tego taki pewien. Polecam ta stronke http://sith.pl/. Na tej stronce jest napisane, ze Imperator byl Lordem Sith - moze nie byl "Sithem" w sensie nie pochodzil z planety Sith, ale byl jednak Ciemnym Lordem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Imperator niby taki mocny a dostał oklep od Mace Windu.Przebieg reszty walki zmienił lowelas Anakin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Na tej stronce jest napisane, ze Imperator byl Lordem Sith - moze nie byl "Sithem" w sensie nie pochodzil z planety Sith, ale byl jednak Ciemnym Lordem :)Chodzi o to, ze Palpatine i Lord Sidious to jakby dwie rozne 'osoby'. Tak samo jak o Anakinie nie mozna powiedziec, ze byl Sithem. ;] Przynajmniej ja tak to rozumiem. Sitha 'tworzyl' jego umysl, a nie cialo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Byl Sithem - stal po ciemnej stronie Mocy - to tak, jakby mowic, ze Krzyzacy nie byli rycerzami, bo stali po przeciwnej stronie niz rycerze Jagielly ;) Zatem dla mnie byl Jedi :) - bo korzystal z Mocy. Widze, ze nie za bardzo sie orientujesz w SW wiec nie bedziemy sie wdawac w glupie rozmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 zawsze sith pojawiał się z uczniem imperator był sithem a jego uczniem był darth maul jak cos pokreciłem to proszę mnie poprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 zawsze sith pojawiał się z uczniem imperator był sithem a jego uczniem był darth maul jak cos pokreciłem to proszę mnie poprawić Tak to prawda. Impek to Lord Sith, Maul to uczen - Sith (ale nie Lord :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ludzie, to tylko gra. Np. w JK2 i JK3 można było nawalać piorunami. A że to (może) jakiś wymysł twórców to inna sprawa. Ja nie jestem mega fanem SW więc pewnie podchodzę do tego z lekką olewką ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Ciii ... bo dostaniesz piorunem :lol2: Szkoda tylko Maula -taki fachowy ,zły madafaka z dwoma mieczami a tak marnie skończył <_< pozdr Edytowane 14 Września 2006 przez dustone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Widze, ze nie za bardzo sie orientujesz w SW wiec nie bedziemy sie wdawac w glupie rozmowy. To mi laskawie wytlumacz, a nie pierdzisz w moja strone odkad napisalem co mysle o wyzwalaniu adrenaliny za pomoca scigania sie po miescie. Zachowujesz sie jak 5 latek :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Sith = Krzyzak Jedi = rycerz Jagielly Nie ma Krzyzakow Jagielly. Sith nie jest Jedi ani Jedi nie jest Sithem. Tak jest nie bo ja tak mowie tylko papcio Gluś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 A Yoda jest zielony i puszcza zielone bą.. ekhmm pioruny. Wracjąc do gry widział ktoś może nowe artworki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 zawsze sith pojawiał się z uczniem imperator był sithem a jego uczniem był darth maul jak cos pokreciłem to proszę mnie poprawić To kto byl uczniem Vadera? On tez byl Lordem Sith. ;] A wracajac do blyskawic to poslugiwali sie nimi rycerze Jedi, ktorzy przeszli na ciemna strone mocy wiec mozna ich zaliczyc do Jedi (mroczny Jedi - ten zly). I wcale nie musza byc Sithami ;] Powstalo nawet Polskie Centrum Star Wars Next Gen. http://jediknight.ovh.org/news.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Te, fanboye lucasa ;] - temat jest o gierce SW na next gena a nie o SW. Zostawcie pioruny w spokoju //Zeus ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...