Skocz do zawartości
Gość gladiac

Star Wars: The Force Unleashed

Rekomendowane odpowiedzi

Next-gen to w domysle najnowsze konsole, nikt nigdy nie mowil o PC jak o next-genie. Poza tym PC jest na tyle "duza" platformą, ze gdyby gra miala sie pojawic i na kompy to mysle, ze zaznaczyli by to w postaci next-gen + windows czy cos w ten desen. Inna sprawa ze mam jakies dziwne przeczucie ze bedzie to taki Jedi Knight zmixowany z Ninja Gaiden jesli ktos kojarzy ten drugi tytul. No ale nie ma co prorokowac tylko poczekac na cos wiecej niz tylko concept arty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Next-gen to w domysle najnowsze konsole, nikt nigdy nie mowil o PC jak o next-genie...

Nie moge sie zgodzić. Nie pamiętam gdzie i o jaką gre chodziło ale pisało że wyjdzie tylko na next-geny czyli PS3, X360, PC.

Do posta poniżej:Jestem pewien że nie jestem w błędzie. PC tam był traktowany jak NEXT-GEN.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swiat SW to tak wielki obszar z ktorego mozna korzystac przy produkcji gier ,ze az zal ze nie ma wiecej i czesciej!

czekam niecierpliwie czasem grajac w mp academy,bo nie ma jak uslyszec dzwiek odpalanego miecza.

Co mi tak Gears of War czy inne ;) -liczy sie tylko moc! obojetnie jasna czy ciemna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://kotaku.com/gaming/wiimote-lightsabe...-wii-301065.php

Gierka wyjdzie na Wii i bedzie mozna uzywac wiimota jako lightsaber. Dziekuje, wlasnie odkladam na konsole :D

BTW. Mozna przeniesc ten temat do konsol, bo jego nie bedzie na PC, wiec chyba nie ma sensu zeby nadal siedzial w tym dziale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owned :blink: Jedyna rzecz ktora mi sie nie podoba to wybuch Tie fightera, kolo rzucil mieczykiem, jakis marny wybuch, zero szczatkow tylko pustka. Zalecialo troche Rogue Squadronem sprzed lat :( Ale poza tym miodzio, te zastosowane technologie robia duze wrazenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

kilka nowych fotek,zwrocie uwagie na rany ktore pojawiaja sie na naszym Herosie na jednej z fotek z podarta bluza,ciekawe czy ciuchy ulegaja zniszczeniu?

fotki

Edytowane przez dragonlore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

grafa swietna,fabula swietna,filmowe akcje,fizyka genialna-jedno co mnie niepokoji to ze gra w ruchu nie przypomina wczesniejszych czesci,to znaczy mam na mysli sterowanie i kamere,czasami byla troche z boku tak jakby nie poruszala sie zgodnie z bohaterem,moze to tylko takie wrazenie ale cos z tym jest chyba nie tak,pozatym nie pokazali ani razu widoku z fpp tak jak bylo to we wczeniejszych odslonach ,byc moze nie ma takiej mozliwosci bo nie bedziemy mieli mozliwosci uzywac innej broni niz miecza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh no i co nagle sie okaze, ze w momencie w ktorym teoretycznie z Jedi pozostali tylko Vader , Imperator i Yoda tak naprawde bylo ich na setki pochowanych w galaktyce :D

Zajawkowe to to moze bedzie, ale wyczuwam wielka niespojnosc w historii nadciagajaca szybkimi krokami :)

No ale i tak kupie uzywke w protescie przeciw LA odmawiajacemu wydawania gier na PC :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

Heh no i co nagle sie okaze, ze w momencie w ktorym teoretycznie z Jedi pozostali tylko Vader , Imperator i Yoda tak naprawde bylo ich na setki pochowanych w galaktyce :D

Zajawkowe to to moze bedzie, ale wyczuwam wielka niespojnosc w historii nadciagajaca szybkimi krokami :)

No ale i tak kupie uzywke w protescie przeciw LA odmawiajacemu wydawania gier na PC :D

ech ci amatorzy..... :lol2:

Vader i Imperator to nie Jedi , tylko Sith'owie,z tej trojki tylko Yoda jest Jedi ;)..maly bo maly ale rzadzi! :wink:

aco do spojnosci fabuly to bym sie nie martwil-Lucas rzadko popelnia pomylki,a developer gry wszystko konsultuje z G.L wlasnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowy gejplej:

http://www.gametrailers.com/player/36795.html

chaotyczne trochę to ;p nasz ludzik sam sobie namierza cele ataku, czy my będziemy to robić? bo mam wrażenie, że gościu grający wali mocami i mieczem trochę na ślepo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

juz niedlugo na Xbox LIVE demo The Force Unleashed!

polygamia

ForceUnleashed.org na zakończenie weekendu przekazuje nam bardzo miłą wiadomość. Otóż Matt Shel z Lucas Arts potwierdził, że w przyszłym miesiącu możemy spodziewać się na Xbox LIVE dema The Force Unleashed! To naprawdę świetna wiadomość, bo czekam na tę grę mocno i pokładam w niej duże nadzieje (mimo zwolnień u jej dewelopera). Do naszej dyspozycji ma zostać oddany poziom dziejący się w fabryce/stoczni Tie Fighterów (Tie Fighter Construction Facilit), który został specjalnie zmodyfikowany na poziomy tej wersji demonstracyjnej, jak również posiadać będzie nieco inne zakończenie. Suuuuper! Niestety jak na razie nic nie wiadomo jeszcze o demie dla innych platform.

Edytowane przez dragonlore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi