nrl Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Prince of Persia Next Gen zapowiedziana :D kilka artów Pierwsze screeny z gry http://s286.photobucket.com/albums/ll96/mahajir/ Edytowane 24 Grudnia 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Nie widac obrazkow. edit Ok, juz sa. No trzeba trzepac kapuche bo to kura znoszace zlote jajka Edytowane 21 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A podobno mial to byc koniec Prince of Persia :] Nierealny daj te obrazki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 ja wszystkie widze normalnie :blink: ładna pani ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No dobra ale co mi kurde z rynsunków.. ? Oby była na Pieca i była równie grywalna jak WW i już ma sukces zapewniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No właśnie. Chodzi oto by byłą podobna do poprzednich. Tzn. poruszanie się ,tryb walki itd. Czyli przebieganie po ścianach ,skakanie na drążkach ,speed kill itd.. Jak to będzie coś innego to ja dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A ja juz opłakałem koniec PoP :D Naszczęcie przedwczesnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A podobno mial to byc koniec Prince of Persia :]I tak powinno być ;] Liczyłem na to, że ubi poprzestanie na wydawaniu coraz to nowszych odslon księcia...ale tu jednak dzis dowiaduje sie o czyms innym (o wycieku z ftp'a ubi...). Jedno jest pewne, będzie opowiadac gra o czyms innym, bo sprawa z piaskami juz sie zakonczyła. Szkoda...lepiej jakby zajeli sie nowymi projektami albo wzieli sie w końcu za BG&E II...a nie nowym Princem. Mimo, że jestem wielkim fanem i wielbiciem serii (od jej początków) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Pierwszy trailer - szkoda, że nie z gry :sad: http://media.ps3.ign.com/media/890/890665/vids_1.html Foty z gry: Natalie Portman :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 co-op ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Też tak myślę :D Edytowane 28 Maja 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Pre-E3 2008: Prince of Persia Preview - http://xbox360.ign.com/articles/888/888598p1.html Zajebiście gierka wygląda :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Beznadziejnie -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 O mOJ bOzIe!!!11 NiEeeE jeSt MrOczNIe!!!!11111 Nie rozumiem tego negatywnego nastawienia do wszystkiego co nowe/inne, a przy tym jednoczesne narzekanie, ze developerzy caly czas podaja nam to samo, nikt nie decyduje sie na nowe, niesprawdzone pomysly. IMO odswiezenie nowemu ksieciowi sie przyda, poza tym cell-shading duzo maskuje i nie zbyt wielkim nakladem mocy mamy naprawde niezla grafike i efekty (vide dbz nowy). Ja zacieram rece, moze wyjsc z tego cos fajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zapowiada sie bardzo smakowicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 wygląda super, bardzo ładnie widać detale. Jak dla mnie bomba :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zapowiada sie bardzo smakowicie :) Ano grafika jest piekna :) Chociaz ja akurat wielbicielem serii nie jestem (tzn. ostatni raz jak w to gralem to uzywalo sie tam amigowego joysticka :D ), ale cieszy mnie ze chociaz czesc developerow odchodzi od fotorealistycznej grafiki , ktora po latach budzi smiech na sali. A taki PoP czy Valkiria czy Okami pozostaja ladne mimo uplywu czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 O mOJ bOzIe!!!11 NiEeeE jeSt MrOczNIe!!!!11111 Nie rozumiem tego negatywnego nastawienia do wszystkiego co nowe/inne, a przy tym jednoczesne narzekanie, ze developerzy caly czas podaja nam to samo, nikt nie decyduje sie na nowe, niesprawdzone pomysly. IMO odswiezenie nowemu ksieciowi sie przyda, poza tym cell-shading duzo maskuje i nie zbyt wielkim nakladem mocy mamy naprawde niezla grafike i efekty (vide dbz nowy). Ja zacieram rece, moze wyjsc z tego cos fajnego. Z początku też byłem negatywnie nastawiony do tej grafiki, ale po przejściu trzech części na tym samym silniku, kolejna już by mnie przynudzała. Na obrazkach jednak prezentuje się to naprawdę znakomicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zobaczymy co z tego będzie, ale jestm raczej negatywnie nastawiony do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Prince of Persia: Next Gen - E3 2008: Exclusive Trailer http://www.gametrailers.com/player/36271.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 niestety nie moge strawic wygladu nowej postaci,sama grafika wporzo,ale bohater wyglada badziewnie-i faktycznie troszkie za kolorowo jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Prince of Persia: Next Gen E3 2008: Developer Walkthrough Pt. 1 - http://www.gametrailers.com/player/36532.html Prince of Persia: Next Gen E3 2008: Developer Walkthrough Pt. 2 - http://www.gametrailers.com/player/36543.html Nie mam wątpliwości, jeden z najlepszych tytułów tego roku. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 No gosc ktory opowiada o nowym popie, gadam z taka pasja, ze normalnie prawie mu uwierzylem we wszystko co zapowiada :] . Jak narazie wyglada swietnie, mam spore nadzieje co do tego tytulu. [lol]no ale gra i tak bedzie do [gluteus maximus] bo NiE jEsT MrOcZnIEeeEeEeeEee!!!!!!!1111111111[/lol] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 nowy Prince zapowiada sie naprawde na swietna gre. technicznie wykonany jest wrecz perfekcyjnie-swietnie dobrane kolory, znakomita animacja postaci, ogolnie bohaterowi doszlo troche nowych ruchow i wlasnie one beda stanowili trzon rozrywki.Ogolnie gra sie bardzo przyjemnie, choc moga byc trudniejsze momenty gdzie przyda sie swietna synchronizacja w czasie.Jedno co mi sie nie podoba to fakt ze nie mozna zginac, bo zawsze lecacego na zlamanie karku ksiecia w pore zlapie nasza pomocnica. Ta gra bedzie hitem to raczej pewne- na pierwszy rzut oka robi takie wrazenie, ja ja wpisuje na liste ale platyny bo w czasie premiery napewno nie kupie,jednak cala reszta fanow PoP powinna juz dzisiaj stanac w kolejce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Chyba pierwsza recka: IGN - 9.3 (Outstanding) Presentation - 9.0 A well-told fairy tale that has a considerable amount of backstory for those interested. Graphics - 9.0 A beautiful and imaginative world that looks incredible covered in Corruption or dandelions. A true achievement in artistic design. Sound - 8.5 The music is fantastic and the enemy voices are handled well. The Prince comes off as a bit too much of a jerk and some of his lines feel a bit forced. Gameplay - 9.0 A few minor issues, but the experience itself is one that every gamer should experience. Lasting Appeal - 8.5 The main adventure can be completed in less than 10 hours, but it will take some extra time if you hunt down all the Light Seeds. Unlockable skins add some fun to a second playthrough. Kolejny must have? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Hehe, oglądając gameplay to widzę, że developerzy trochę "odlecieli". Niezłe matrixy odchodzą chociażby podczas walki tzw. "10 minut akrobacji - 3sekundy ataku" NIEMNIEJ gra zapowiada się na świetnie opowiedzianą historię w przepięknej oprawie graficznej - co potwierdza chociażby ocena na IGN. Napewno się zaopatrzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Ktos wie czy bedzie demo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Kiedy premiera?w USA 2 grudnia w Europie 4 grudnia w UK 5 grudnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 No i listonosz postanowił przynieść mi nowego PoP. Pograłem może z 10 minut. Grafika ciekawa ale przynajmniej na razie szału nie ma, zapowiedzi, arty, filmiki wygladały mocno okazalej. Jeśli chodzi o samą grę to to samo co znamy z serii czyli skakanie bieganie po ścianach i od czasu do czasu walka. Z oceną wstrzymama się aż fabuła się rozwinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...