Gość Pioorek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Witam. Szukam programu, ktory kiedys mialem ale polecial z dysku. Chodzilo o to ze on byl podzielony na 2 czesci - jedna, gdzie moglismy postawic server, i druga, gdzie sie laczylismy z serverem. I np. kumpel stawial server, ja wchodzilem i mialem okienko z jego pulpitem gdzie moglem lazic po widnowsie. Nie wiecie jak sie nazywal ten program? Jest pewnie ich duzo wiec mi to obojetnie ale potrzebuje cos tego typu. Kompletni nie wiem co w google wpisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Pewnie jakies vnc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) wydaje mi się że to mógł być Radmin, bo on ma chyba takie opcje ale na 100% nie jestem pewien pełna nazwa to chyba Remote Administrator Edytowane 24 Września 2006 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Polecam darmowy UltraVNC. Bardzo fajna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...