Szalik13 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Szukam teraz jakiś dobrych kart pamięci maksymalnie za 800 zł wiadomo, ze 2 x 1 giga . Procesor E6300, płyta główna Asusa P5B... moze coś takiego ? PDP Patriot Dual LLK 2x 1GB DDR2 667MHzlink Edytowane 28 Września 2006 przez Szalik13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 zobacz, ze tam oferty odwolano, 580 to kosztuje teraz 2*512 a nie 2*1gb. za 800 nie kupisz zadnego 2*1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Poczekaj jeszcze z tydzień lub dwa tygodnie z zakupem bo ceny pamięci RAM zaczynają nieznacznie spadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Poczekaj jeszcze z tydzień lub dwa tygodnie z zakupem bo ceny pamięci RAM zaczynają nieznacznie spadać A mozesz podac jakis przyklad, bo mnie Twoja wiadomosc bardzo ucieszyla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 A mozesz podac jakis przyklad, bo mnie Twoja wiadomosc bardzo ucieszyla :) taki przyklad, ze 2*512mb pdp pc6400llk skoczylo w tym tygodniu o 15pln :D a gr pro kosztuje nieceale 1200 za 2*1024. wiecej dobrych wiadomosci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ceny spadna najwczesniej w lutym.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Nie szybko pamieci RAM pojda w dol :) gora po swietach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) A mozesz podac jakis przyklad, bo mnie Twoja wiadomosc bardzo ucieszyla :) Wejdź na http://www.komputronik.pl i patrz tam na zachowanie cen w ostatnich dniach B-) Ale i tak zapewne ceny RAM nie spadną do cen z przed 3 tygodni ale jak mnie zapewniali w sklepie że Październik będzie miesiącem małych spadków cen ale spadków :D a później to w góre więc Jak kupować to w Październiku lub po nowym roku no i mam dylemat czy ekonomicznie pomyśleć i jeszcze poczekać te 2-3 miechy czy moja cierpliwość już nie wytrzyma i kupie zestawik w połowie Października Edytowane 29 Września 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Kompuszrot to najwiekszy przekret w tej branzy (no moze po gral'u <_< ). o ile spadły te ceny ? 5 złotych ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) No nrazie spada po 5 złotych ale zawsze coś ;) B-) Edytowane 29 Września 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 I co se kupie za te 5 złotych ? Diodki ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 I co se kupie za te 5 złotych ? Diodki ? :blink: Wtedy kupisz dobry browarek lub dwa browarki B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Nie ma sensu ciagnać tego.... Edytowane 29 Września 2006 przez AcsShaDe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Dobra kończymy Oofftop. Ja tam poczekam z tydzień lub dwa tygodnie jak się rozwinie sytuacja z cenami jak będzie gorzej niż lepiej to będe musiał bardzo się uzbroić w cierpliwość poczekać conajmniej do stycznia aby kupić dobry komp bo RAm nie będe kupować 512 bo to się nie opłaca tylko conajmniej 2x512 Edytowane 29 Września 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zawsze mozna na takim zestawie "przewegetowac" ;) Nowe 2x1gb za 488 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...