polii Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Słyszeliście o tym cudzie rosyjskiej myśli informatycznej? Dzisiaj być może będę to miał i chyba to zainstaluje bo ciekawość mnie zżera co to w ogóle jest, może się ktoś już z tym spotkał? jeśli tak to prosze o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Uważaj na pewien BUG w rosyjskich windowsach :D mająone wbudowane procedury samozniszczenia i po naciśnięciu 3 magicznych klawiszy ( dla tych którzy niewiedzą to: Ctrl + Alt + Delete) <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> się 7sekundowa procedura autozniszczenia :D no chyba że masz piracką wersjęto wszystko jest git :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja slyszalem o tym. Ponoc jest to najwiekszy kicz jaki kiedykolwiek ujrzal swiatlo dzienne. Swoja opinie opieram o wypowiedzi znajomych(nigdy tego niewidzialem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ja mam od ruskich wina 96 :) nigdy nie odwazylem sie go zainstalowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Słyszeliście o tym cudzie rosyjskiej myśli informatycznej? Dzisiaj być może będę to miał i chyba to zainstaluje bo ciekawość mnie zżera co to w ogóle jest, może się ktoś już z tym spotkał? jeśli tak to prosze o opinie.windows 97 :lol: :lol: :lol: :lol: moze jeszcze windows 2001 :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 windows 99 i sześć miesięcy :lol: :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ruscy to sa ruscy niewiadomo co oni tam wymyslili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ruscy maja swój świat do którego lepiej nie zaglądać:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 to ja proponuje Windows 9 i pół tygodnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 o ile wiem to tak nazywali pewne wersje 95 - mialem cos takiego kiedys - wlasnie duzo ludzi na to mowilo win97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ja tam bym wolal windowsa z 2001 i 38 tygodnia, ciekawe jak sie kreci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 o ile wiem to tak nazywali pewne wersje 95 - mialem cos takiego kiedys - wlasnie duzo ludzi na to mowilo win97 tez kiedys gdzies slyszalem ze win95 osr2 nazywali niektorzy win97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 o ile wiem to tak nazywali pewne wersje 95 - mialem cos takiego kiedys - wlasnie duzo ludzi na to mowilo win97 tez kiedys gdzies slyszalem ze win95 osr2 nazywali niektorzy win97 a ja slyszalem ze "97" to inaczej 95 z plus packiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ruscy to hakiery duzo rzeczy wymyslili :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulaz Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja czytałem o czymś takim tyklo to miała być winda na komputery AMIGA robione przez microsoft, czytałem o tym w którymś z numerów AMIGA MAGAZYN był nawet screen i krótki opis techniczny jak to ma działać, tylko pomyślcie jaki Amigowiec zamienił by swój stabilny system na winde :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Oto zapowiedź Win 97: http://www.wiedzaizycie.pl/96051600.htm Zamiast 97 to troszke pokombinowali i zrobli 98 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja czytałem o czymś takim tyklo to miała być winda na komputery AMIGA robione przez microsoft, czytałem o tym w którymś z numerów AMIGA MAGAZYN był nawet screen i krótki opis techniczny jak to ma działać, tylko pomyślcie jaki Amigowiec zamienił by swój stabilny system na winde :twisted: :lol:Dokladnie, w AMIGA MAGAZYNie bylo o tym, Windows 96 dla Amigi, do kupienia po oddaniu kosci z kickstartem ;). Zamienil stryjek... :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 windows 99 i sześć miesięcy :lol: :P :DCzyli windows Me - to samo gowno co ruskie release ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 To jest OSR2. To gowno nawet na warszawskiej gieldzie sprzedawali. Lepsze to ciut niz 95. Sam przez jakis czas mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a może to nie na PC miał być :)) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...