Skocz do zawartości
polii

Windows 97 słyszał ktos?

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszeliście o tym cudzie rosyjskiej myśli informatycznej? Dzisiaj być może będę to miał i chyba to zainstaluje bo ciekawość mnie zżera co to w ogóle jest, może się ktoś już z tym spotkał? jeśli tak to prosze o opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważaj na pewien BUG w rosyjskich windowsach :D mająone wbudowane procedury samozniszczenia i po naciśnięciu 3 magicznych klawiszy ( dla tych którzy niewiedzą to: Ctrl + Alt + Delete) <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> się 7sekundowa procedura autozniszczenia :D no chyba że masz piracką wersjęto wszystko jest git :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszeliście o tym cudzie rosyjskiej myśli informatycznej? Dzisiaj być może będę to miał i chyba to zainstaluje bo ciekawość mnie zżera co to w ogóle jest, może się ktoś już z tym spotkał? jeśli tak to prosze o opinie.

windows 97 :lol: :lol: :lol: :lol:

moze jeszcze windows 2001 :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czytałem o czymś takim tyklo to miała być winda na komputery AMIGA robione przez microsoft, czytałem o tym w którymś z numerów AMIGA MAGAZYN był nawet screen i krótki opis techniczny jak to ma działać, tylko pomyślcie jaki Amigowiec zamienił by swój stabilny system na winde :twisted: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czytałem o czymś takim tyklo to miała być winda na komputery AMIGA robione przez microsoft, czytałem o tym w którymś z numerów AMIGA MAGAZYN był nawet screen i krótki opis techniczny jak to ma działać, tylko pomyślcie jaki Amigowiec zamienił by swój stabilny system na winde  :twisted:  :lol:

Dokladnie, w AMIGA MAGAZYNie bylo o tym, Windows 96 dla Amigi, do kupienia po oddaniu kosci z kickstartem ;). Zamienil stryjek... :lol:

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi