kamerek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ostatnio wysyslalem cos za pobraniem przez servisco. Oczywiscie usluga spoko szybko i pewnie. Pani zapewnila mie ze za 7 dni bede mial kase. Jak sie okazalo dopiero po 12 dniach pieniadze wplynely na moje konto. Nie pozostaje nic innego do powiedzeniea ze te pieniadze gdzies sobie krążą przez ten czas i wydaje sie ze po prostu servisco sobie nimi obraca kazdy orze jak moze :( tylko czemu kosztem innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 w sumei to nie wiadomo co oni robili z tymi pieniedzmi, poza tym Tobie krzywda sie nie stala, kase dostales, wiec gdzie tu Twoja strata ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 nie strata ale czas .. to nie skarga tylko opinia oczasie rozliczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 :) TOP SIkret...ja znam ją (ale do Masterlinka) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To samo robi kochana Poczta Polska. Wplacasz pieniadze na jakis rachunek a one kraza i kraza. Do [gluteus maximus]. Wszystkie takie firmy maja konta weekendowe. Wplacaja pieniadze i bija odsetki przez 2-3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 z tym servisko to sie zgodze maja termin 14 dni i ja dostalem kase po 14 dniach malo mnie ch_j nie strzelił , teraz wysylam poczteksem i jak ktos odbierze przesylke to kase mam za 2 dni poczta nie jest zła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A allegro i zasrane ESCROW to co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...