nrl Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Oficjalna pełna wersja jednej z najpopularniejszych przeglądarek internetowych jest już dostępna do pobrania. http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.or...Setup%202.0.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 dzięki za newsa już ściągam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Nie znaleziono obiektu! Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Jeśli wpisałeś URLa ręcznie, sprawdź, czy nie się nie pomyliłeś. Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem. Error 404 releases.mozilla.org Mon Oct 23 05:09:37 2006 Apache/2.0.49 (Linux/SuSE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Nie znaleziono obiektu! Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Jeśli wpisałeś URLa ręcznie, sprawdź, czy nie się nie pomyliłeś. Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem. Error 404 releases.mozilla.org Mon Oct 23 05:09:37 2006 Apache/2.0.49 (Linux/SuSE) a kilka minut pozniej u mnie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Ja sobie poradzilem w troszke inny sposob: http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.or...s/2.0/win32/pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 No ja już mam i teraz z niego pisze. Mi link działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 A gdzie ta obiecana sciana przyjaciol FF ktora miala byc dolaczona do finalnej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Wszystko ładnie, pięknie tylko że większość rozszerzeń mi nie działa :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Nightly Tester Tools - pobierz, mozna skompatybilizowac starsze rozszerzenia, mi dziala wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 lub MR Tech Local Install. Część rozszerzeń i tak nie zadziała np. te związane z paskiem wyszukiwarek ( duże zmiany w FF 2.0). Warto też zerknąć na stronę domową rozszerzenia, czasem można znaleźć wersję roboczą kompatybilną już z FF 2.0 (np. Tab Mix Plus). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 No to w takim razie ja poczekam aż większość rozszerzeń będzie kompatybilne :) No i może SGJ zrobi wersję PurePC ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Tak w ogóle to kasujecie starszą wersję czy instalujecie na tą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 oooooo właśnie wersja PPC jest bardzo ciekawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 jak ustawić język sprawdzania pisowni ? sciągnąłem portablefirefox 2.0 rc3 wrzuciłem potem na niego 2.0 PL ale dalej mi wyrzuca błedy gdy pisze - gdy odpale 2.0PL jest ok :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 słownik > \Mozilla Firefox\dictionaries about:config spellchecker.dictionary http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=98542 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 dzięki SGJ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jest jakiś sposób na przyśpieszenie tego Firefoxa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Masz na myśli otwieranie aplikacji czy otwieranie/ładowanie stron www? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 SGJ a jest szansa na wypuszczenie PurePC firefoxa? z tymi rozszerzeniami co są teraz? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Masz na myśli otwieranie aplikacji czy otwieranie/ładowanie stron www? Otwieranie/ładowanie stron WWW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Wtyczka fasterfox. Z tego co słyszałem oficjalna wersja nie działa, jednak tutaj jest jakaś modyfikacja : klik! . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 próbowalem sciagnac instalke ale wszedzie gdzie nie sprobuje to dochodzi do 100% ale nie konczy sciagania...wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Nowy Firefox zdaje mi się szybszy :) ale to moje zdanie :D No no Firefox rządzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Na pewno dla mnie ładniejsza od poprzedniczki no i po polsku :lol: szybsza u mnie nie jest B-) Edytowane 25 Października 2006 przez Bulizzor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxen Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Jest jakiś sposób na przyśpieszenie tego Firefoxa ? Może zadziała to: Wpisz w firefoxie jako nazwa strony about:config, jak Ci sie otworzy lista odszukaj linijke: network.http.pipelining kliknij dwukrotnie na to, na końcu tej linijki wartośc false zmieni sie na true network.http.proxy.pipelinig również kliknij dwukrotnie aby wartośc sie zmieniła na true na niektórych komputerach widac gołym okiem że jest szybciej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Jak włączasz pipelining to możesz jeszcze zmienić wartość network.http.pipelining.maxrequests na nie więcej niż 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Wielkie dzięki :D. Ustawiłem sobie pipelining na 6 i strony ładują się o wiele szybciej :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Jak ktoś narzeka na małą ilość kompatybilnych rozszerzeń, to można to obejść: about:config "Dodaj ustawienie typu"->"Wartość logiczna". Potem nazwa extensions.checkCompatibility Wartość na false ps. Robicie to na własną odpowiedzialność :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Ja także sobie poustawialem te pipellingi i widac, ze stronki laduja sie szybciej. Dzieks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Rzeczywiscie znaczna poprawa szybkosci ładowania stronek! Dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...