Dziuby Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Przyznam się szczerze, że nigdy nie kilkałem na tego linka, ale dziś pomyślałem, że troszkę wspomogę świeże forum. Wszedłem i koparka mi opadła 100 zł, trochę dużo. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :unsure: :unsure: Przecież małą łyżeczką też można się najeść Za bańkę kupuje materiał i robię nowego moda. :D :D Miałem ochotę na wysłanie 10 zł dziś, za tydzień może 3 zł, zawsze coś, ale nie mam wyboru. Co ciekawe nastawiałem się na zasilenie waszego budżetu SMS-em łatwo tanio i szybko (chyba, bo nie wiem jak to jest z tymi wiadomościami tekstowymi). Warto by pogadać na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 nie 100zł a 100$ :> Ale to chyba taka opcja testowa, tymbardziej, że powiększenie limitu można uzyskać za darmo, wystarczy tylko poprosić :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Nieeeeee to tylko test. Nie ma żadnych płatnych sybskrypcji - jak potrzebujesz większego limitu wystarczy poprosić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 To była mała propozycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Limitu czego? Znów nic nie wiem. Tak to jest, jak się na wsi mieszka. 100$? Nie panikujcie, dolar ciągle leci na mordę w dół :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Chodzi o pojemność forumowej skrzynki wiadomościowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Co ciekawe nastawiałem się na zasilenie waszego budżetu SMS-em łatwo tanio i szybko (chyba, bo nie wiem jak to jest z tymi wiadomościami tekstowymi).Z sms to chyba marne pieniądze. Z tego co mi wiadomo to spora część idzie do operatora. Ale jakby coś takiego powstało to bardzo chętnie bym wysłał parę eskow w miesiącu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Z sms to chyba marne pieniądze. Z tego co mi wiadomo to spora część idzie do operatora. Ale jakby coś takiego powstało to bardzo chętnie bym wysłał parę eskow w miesiącu. Ponad połowe bierze operator i pośrednik. Przykładowo z 1 SMSa za 1 PLN netto (czyli dla Was 1,22 PLN) dla nas było by 44 grosze. Z jednego za 9 PLN netto - 4,3 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zlodziejstwo straszne :/ Rozumiem jakby kasowali dla siebie tyle co za normalnego, dla nich i tak to zysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ponad połowe bierze operator i pośrednik. Przykładowo z 1 SMSa za 1 PLN netto (czyli dla Was 1,22 PLN) dla nas było by 44 grosze. Z jednego za 9 PLN netto - 4,3 PLN. Skórka za wyprawkę -- złodzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Łatwiej byłoby założyć jakieś konto, na które można by wpłacać kasę. (Na mnie niestety nie możecie liczyć, ale jak by było dość $$ to bym chętnie pomógł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Łatwiej byłoby założyć jakieś konto, na które można by wpłacać kasę. (Na mnie niestety nie możecie liczyć, ale jak by było dość $$ to bym chętnie pomógł) praktycznie na to samo wychodzi co z sms'ami, trzeba to wszystko ksiegowac, odpowadzic dziwne podatki, kupe zachodu o nic... a jeszcze jak sie pomylisz to dowala tobie taka kare, ze przez nastepny rok bedziemy zbierac na jej zaplate :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mam nowy pomysł. Wykupienie procentu np. 10% ostrzeżenia -10 zł. Piszę na poważnie. ps Hehe już wiem, jakie będą komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mam nowy pomysł. Wykupienie procentu np. 10% ostrzeżenia -10 zł. Piszę na poważnie. Absolutnie nie. Regulamin jest regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 A łapówek moderacja nie przyjmuje.. No chyba że mówimy o 20zł.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dokładnie. To już jest łapówka. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 A łapówek moderacja nie przyjmuje.. No chyba że mówimy o 20zł.. ;) Podaj nr. konta. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) 25 zeta i nikt nic nie wie :D Ale tak na poważnie może by coś wymyślić żeby odkupić karę, np. coś przygotować jakiś referat itp. Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dziuby za napisanie FAQ mozna stracic procenty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ale tak na poważnie może by coś wymyślić żeby odkupić karę, np. coś przygotować jakiś referat itp.A wiesz ile już było tematów z pytaniem "co zrobić, żeby zmniejszyć poziom ostrzeżeń?" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 fipa mam pomysl na dobre FAQ - "Jak stracic procenty" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Szczerze? Przydałoby się takie FAQ z prawdziwego zdarzenia (Q:.. A:..) odpowiadające na bardzo często zadawane na tym forum pytania. Jakie pytania? - dlaczego czas na forum mi źle wyświetla (czas letni i zimowy) - jak zmniejszyć poziom ostrzeżeń - dlaczego forum mi się źle wyświetla (tu chodzi o tryby wyświetlania: standardowy, drzewo, linearny) - gdzie zgłaszać błędy forum - dlaczego nie mogę dodać wyników 3dmarka do profilu (chodzi o te zera przed wynikiem, aby liczba była 5-cyfrowa) - etc.. Wystarczy przewertować parę stron tego subforum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Może cos z siebie wydusze i napisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Mam nowy pomysł. Wykupienie procentu np. 10% ostrzeżenia -10 zł. Piszę na poważnie. Lubisz bogatych głupków w dużych ilościach? Ekscentryczne zainteresowania, mast aj sej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Znalazłem coś takiego nieprawdopodobnego, jak operatorzy zarabiają :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: .........Wartosc Premium SMS/MMS......................Wynagrodzenie dla Usługobiorcy..............faktycznie wpłynęło Premium SMS o wartosci 1 zł (1,22zł z VAT)...................0,44 zł (z VAT)........................................0,36 Premium SMS o wartosci 2 zł (2,44zł z VAT)...................0,93 zł (z VAT)........................................0,76 Premium SMS o wartosci 3 zł (3,66zł z VAT)...................1,40 zł (z VAT)........................................1,15 Premium SMS o wartosci 5 zł (6,10zł z VAT)...................2,34 zł (z VAT)........................................1,92 Premium SMS o wartosci 6 zł (7,32zł z VAT)...................2,80 zł (z VAT)........................................2,30 Premium SMS o wartosci 9 zł (10,98zł z VAT).................4,27 zł (z VAT)........................................3,50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Znalazłem coś takiego nieprawdopodobnego, jak operatorzy zarabiają Pisałem dokładnie to samo w poście numer 8. Dla dokładności to nie tylko operatorzy. Mamy cały łańcuszek: Operatorzy (Plus, Era, Orange) Operator platformy SMS (np Mobiltek) Reseller dla klienta końcowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A czy nie dało by sie zrobić czegoś w stylu akcja px Na bsdguru akcja dopiero ruszyła, a zainteresowanie nią jest nawet pokażne. W skrócie - każdy może wykupić sobie kilka pikseli na stronce i w ten sposób wspomóc serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Fajne to nawet, ale wątpie żeby u nas coś takiego ruszyło. Edytowane 11 Grudnia 2006 przez MRJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A czy nie dało by sie zrobić czegoś w stylu akcja px Na bsdguru akcja dopiero ruszyła, a zainteresowanie nią jest nawet pokażne. W skrócie - każdy może wykupić sobie kilka pikseli na stronce i w ten sposób wspomóc serwis. Wyraże moje szczere zdanie - robienie popeliny żeby zgromadzić 25 złotych średnio nas interesuje ;> Zwłaszcza, że wystawianie faktur na 1 PLN i obsługa takich płatności doprowadziła by mnie do białej gorączki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 No ok, ok ;) Już kumam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...