wunat Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Nie rozumiem niektorych ludzi z tego forum ... Jezeli mi sie cos nie podoba to kulturalnie zwracam na to uwage a jak moja uwaga pozostaje bez odzewu to coz ... wiele jest ston o oc w necie i nie koniecznie musze z danej strony/forum korzystac ... Przemysl to Allen3 ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 1) widze, ze mi serwis opluwacie :-( 2) allana nie prosilem o zadna reklame, zrobnbil to z wlasnej, nieprzymuszonej woli i nie mam zielonego pojecia dlaczego dym na tweak robi... 3) BiAłY - "...super strona o oc buhaha..." hmm nikt ci nie karze zagladac... 4) Lisek "nie po to siedze nad serwisem trzy lata, zeby teraz ktos w jednej chwili podpieprzal mi userow z forum" - nie no i tak w plecy nie bedziesz ;-) za dlugo na rynku jestes ;-) 5) jakubik2003 "kto by tam chciał wchodzic - jeden nowy topic dziennie - kiła i mogiła" - tak jak BiAłY, nie chcesz nie wchodź, choć newsów, to trochę więcej mamy nż tweak. lisek coś znów zaniedbuje serwis ;-) :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie po to siedze nad serwisem trzy lata, zeby teraz ktos w jednej chwili podpieprzal mi userow z forum. Lisek spox kto by tam chciał wchodzic- jeden nowy topic dziennie -kiła i mogiła :lol: i czego lizesz dupe, trzeba od czegos zaczac, zaczyna sie od 0, a ten sie smieje co sie smieje ostatni, a pozatym niemamy zamiaru podbierac nikomu uzytkownikow... grrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Oj RC cos sie miotasz w wypowiedziach najpierw mowisz " ten sie smieje co sie smieje ostatni" a potem " a pozatym niemamy zamiaru podbierac nikomu uzytkownikow... grrrrrrrr" No offence ale nastepnym razem przemysl swoja wypowiedz Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Zobaczymy jak będze, niektorzy podpowiadaja zeby calkowicie usunac reklame i kupie/sprzedam z podpisow. Strone swoja mozna podac w profilu i pojawi sie ladna ikonka "WWW" pod podpisem. Bez zbednych wodotryskow, a kazdy zainteresowany bedzie mogl sie dowiedziec. Co do ogloszen, bedzie gielda ew. dogadamy sie jakos z Allegro. Na razie na trzy dni jest ankieta na forum dla moderatorow, potem podejmiemy jakies konkretne decyzje. Wszystko dlatego ze niestety niektorzy poczuli sie tutaj zbyt pewnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 1) widze, ze mi serwis opluwacie :-( 2) allana nie prosilem o zadna reklame, zrobnbil to z wlasnej, nieprzymuszonej woli i nie mam zielonego pojecia dlaczego dym na tweak robi... 3) BiAłY - "...super strona o oc buhaha..." hmm nikt ci nie karze zagladac... 4) Lisek "nie po to siedze nad serwisem trzy lata, zeby teraz ktos w jednej chwili podpieprzal mi userow z forum" - nie no i tak w plecy nie bedziesz ;-) za dlugo na rynku jestes ;-) 5) jakubik2003 "kto by tam chciał wchodzic - jeden nowy topic dziennie - kiła i mogiła" - tak jak BiAłY, nie chcesz nie wchodź, choć newsów, to trochę więcej mamy nż tweak. lisek coś znów zaniedbuje serwis ;-) :-( elo tMQ. Jesli mi sie dobrze zdaje, to nie chodzi o forum overclockers, tylko akcje ostatnia ndx'a i awanture z ocmaster. Allen chyba tez za bardzo to wzial do siebie. pozdrawiam ocmaster - :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Co do tego co Lisek mowil o dyskusji miedzy moderatorami sklaniamy sie ku prostej wersji: Podpis na forum ma byc podpisem nie reklamowka wszystkie linki beda z niego wywalane chyba ze sa to jakies duperele pt moj konfig czy wynik z 3dmarka. Ktos ma wlasna strone - prosze bardzo przycisk www napewno nie zostanie usuniety Osoba z zaprzyjaznionych redakcji (tzn np z tych z ktorymi wymieniamy bannery) dostana range (to cos pod avatarkiem) z opisem skad sa Mysle ze to bedzie proste i sprawiedliwe dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 dzieki za wyjasnienie Marco, bo niewiedzialem co myslec i myslalem ze tylko linki ocmastera benda usowane a inne nie. Jezeli podejmiecie decyzje zeby bylo tak jak mowisz, to niemam nic przeciw. To chyba najrozsadnijsze wyjscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Co do tego co Lisek mowil o dyskusji miedzy moderatorami sklaniamy sie ku prostej wersji: Podpis na forum ma byc podpisem nie reklamowka wszystkie linki beda z niego wywalane chyba ze sa to jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pt moj konfig czy wynik z 3dmarka. Ktos ma wlasna strone - prosze bardzo przycisk www napewno nie zostanie usuniety Osoba z zaprzyjaznionych redakcji (tzn np z tych z ktorymi wymieniamy bannery) dostana range (to cos pod avatarkiem) z opisem skad sa Mysle ze to bedzie proste i sprawiedliwe dla wszystkich No to ja poprosze range MODDING-ZONE.PL dla siebie i sirAfeena bo my frontu zmieniac nie bedziemy. Zawsze bylem jestem i bede friendly dla wszystkich polskich serwisow, no moze z malymi wyjatkami, ale o tym sza - zainteresowani wiedza o co chodzi, obiecanki cacanki, a sprzetu do testow nie ma i nie bedzie - :twisted: www.extrempc.pl :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 SpierMAN: bede to wdrazac w nastepnym tygodniu bo chce to troche zbiorczo zautomatyzowac i wszystkich naraz zeby nie bylo ze kogos faworyzuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 3) BiAłY - "...super strona o oc buhaha..." hmm nikt ci nie karze zagladac...Ja mowilem bardziej ogolnie niz tylko do allena to bylo do wszystkich, ktorzy umieszczaja swoja strone w podpisie z glupim haslem reklamowym. BiAłY, nie chcesz nie wchodź, choć newsów, to trochę więcej mamy nż tweak.Wiesz te wasze newsy to są co tu dużo mówić marne. I nie macie czym sie szczycic, bo albo skopjujecie cos z 4d albo z chipa lub interii, a jak sami cos napiszecie to gora w dwoch linijkach ot caly news, sorry, ale to sa ambicje na strone max przecietna. Dziękuje i pozdrawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ....a sprzetu do testow nie ma i nie bedzie - :twisted: www.extrempc.pl :twisted:Ta najlepiej to na kogos zwalac a samemu nic nie robic :? . Nie chce kłutni, ale po co takie bzdety pisac? Moze ze swoja strona cos wiecej zwojujesz, powodzenia. Pozdrawiam i NO OFFENCE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 3) BiAłY - "...super strona o oc buhaha..." hmm nikt ci nie karze zagladac... Ja mowilem bardziej ogolnie niz tylko do allena to bylo do wszystkich, ktorzy umieszczaja swoja strone w podpisie z glupim haslem reklamowym. ok, peace BiAłY, nie chcesz nie wchodź, choć newsów, to trochę więcej mamy nż tweak. Wiesz te wasze newsy to są co tu dużo mówić marne. I nie macie czym sie szczycic, bo albo skopjujecie cos z 4d albo z chipa lub interii, a jak sami cos napiszecie to gora w dwoch linijkach ot caly news, sorry, ale to sa ambicje na strone max przecietna. prasowe masz racje, ale co do hardware/mod nei bede walil calej recenzji w newsa. wystarzcy, co na ile z czego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ...wystarzcy, co na ile z czego :PHeh tak, ale czesto dajecie tylko zdjecie i odnosnik i zadko o czym wspominacie(newsy o mod'zie :P), a jesli o hardware chodzi to tak jak pisalem, ze prasowka z innych stron ;), albo sami cos czasami napiszecie w naprawde minimalnym formacie :), przydalo by sie wiecej, np jak piszecie o jakiejs recenzji to dac plusy minusy danego produktu, jakies ciekawostki w 99,9% kazdy produkt ma cos ciekawego :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Heh tak, ale czesto dajecie tylko zdjecie i odnosnik i zadko o czym wspominacie(newsy o mod'zie :P) czasem zdjecia mówią same za siebie ;-) chodzi to tak jak pisalem, ze prasowka z innych stron ;), albo sami cos czasami napiszecie w naprawde minimalnym formacie :), ja też napisąłem, zę co do prasówek masz racje :-) przydalo by sie wiecej, np jak piszecie o jakiejs recenzji to dac plusy minusy danego produktu, jakies ciekawostki w 99,9% kazdy produkt ma cos ciekawego :). nie uwierzysz, ale mam zamiar wprowadzić plusy i minusy oraz ilość punktów/gwiazdek :) a i widze, że jedna czasem zajrzysz na o/c.pl ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Panowie :x Proponuje przenies ta dyskusje na priv msg lub GG :x Forum wprawdzie jest dyskusyjne ale ................... nie prywatne tylko ogolne. Wszelkie takie animozje prywatnie prosze wyjasniac OK ? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 DObra sorka, k* ludzie zwrocilem uwage tylko ze troche cenzura, nie kłóccie sie od razu. Newsy to i inni maja nie teges, ale nie powiem kto i skad bo sie znowu zacznie. O akcji zwaizanej ndxem sie po fakcie dowiedzialem, wiec to nie ma nic do tego, powiedzial tylko ze kasuja wszystkie linki, mi tam nic do tego, jak sobie załoze strone, a teraz przez co najmniej nastepny iesiac nie bedzie czasu to zlikowduje podpis. Mi 2 linijki nie szkodza tylko, ze nie wszyscy maja czas na stworzenie www, i tam zamieszczenie wszystkiego. Do tych ktoych obrazilem, czepiali sie itd. jeszcze raz sorka Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 DObra sorka, k* ludzie zwrocilem uwage tylko ze troche cenzura, nie kłóccie sie od razu. Newsy to i inni maja nie teges, ale nie powiem kto i skad bo sie znowu zacznie. O akcji zwaizanej ndxem sie po fakcie dowiedzialem, wiec to nie ma nic do tego, powiedzial tylko ze kasuja wszystkie linki, mi tam nic do tego, jak sobie załoze strone, a teraz przez co najmniej nastepny iesiac nie bedzie czasu to zlikowduje podpis. Mi 2 linijki nie szkodza tylko, ze nie wszyscy maja czas na stworzenie www, i tam zamieszczenie wszystkiego. Do tych ktoych obrazilem, czepiali sie itd. jeszcze raz sorka Pozdr Zawsze mozna skorzystac z jakiegos gotowca na szybko, a prawdziwa www robic sobie w tzw miedzyczasie :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Co do ogloszen, bedzie gielda ew. dogadamy sie jakos z Allegro. Ze wszystkim się zgadzam z mederatorami i Liskiem ... ale plizzz pozwólcie od czasu do czasu zamiescic jakies ogłoszenie w podpisie ... dzieki wam sprzedałem 8KHA w tydzień (Epox pujdzie szybko tylko na forum.tweaku.pl ;)... oczywiscie ogłoszenie ma byc sciągnięte po "niedługim" czasie, i napisane w czcionce max 12 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 DObra sorka, k* ludzie zwrocilem uwage tylko ze troche cenzura, nie kłóccie sie od razu. Newsy to i inni maja nie teges, ale nie powiem kto i skad bo sie znowu zacznie. O akcji zwaizanej ndxem sie po fakcie dowiedzialem, wiec to nie ma nic do tego, powiedzial tylko ze kasuja wszystkie linki, mi tam nic do tego, jak sobie załoze strone, a teraz przez co najmniej nastepny iesiac nie bedzie czasu to zlikowduje podpis. Mi 2 linijki nie szkodza tylko, ze nie wszyscy maja czas na stworzenie www, i tam zamieszczenie wszystkiego. Do tych ktoych obrazilem, czepiali sie itd. jeszcze raz sorka Pozdr Zawsze mozna skorzystac z jakiegos gotowca na szybko, a prawdziwa www robic sobie w tzw miedzyczasie :P 8) Tylko ze ja jestem zawalony szkoła teraz, i klasowek robia ile wejdzie. Nom a zeby skompinowac soc naprawde fajnego to trza miec dobrego pomysla, a tak na miedzyczasie to mi sie nie oplaca, niestety, ale jak juz to jakis dobry projekt trza zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja tylko powiem ze wolabym ograniczenie czcionki w podpisie na MNIEJ niz 12tke ;) ,odrazu sie przejrzysciej zrobi, poniewaz zauwazylem pewna prawidlowosc, czlowiek ma podpis w 10ciu linijkach nawalony kobylasta KRWISTA czcionka a przewaznie jego posty sa w stylu "ok" albo "Popieram zdanie kolegow" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 "]Ja tylko powiem ze wolabym ograniczenie czcionki w podpisie na MNIEJ niz 12tke ;) ,odrazu sie przejrzysciej zrobi, poniewaz zauwazylem pewna prawidlowosc, czlowiek ma podpis w 10ciu linijkach nawalony kobylasta KRWISTA czcionka a przewaznie jego posty sa w stylu "ok" albo "Popieram zdanie kolegow" :wink: Kiedy Ty to ostatnio widziales, zebyczcionka byla wieksza od 12??? Niektorzy moga miec problemy z rozczytaniem sie w rozmiarze czcionki 10, nie kazdt ma dobry wzrok 8O 8) a taka 12 to w sumie spox, wszystko widac i nie jest za duze w stosunku do textu zawartego w poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wieksha od 12tki sie zdarzala i to nierzadko, ostatnio to ukrocili i dobrze :) ,a mysle ze 10tka jest do przeczytania spoksowo, sam mam z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wzrok i sie da ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 "]Wieksha od 12tki sie zdarzala i to nierzadko, ostatnio to ukrocili i dobrze :) ,a mysle ze 10tka jest do przeczytania spoksowo, sam mam z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wzrok i sie da ;] Ze to ograniczyli to tez sie zgadzam, wzrok 8O 8O tak trzeba patrzec na literki. hehehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zgodnie z zaleceniem wywalilem wszelkie linki z podpisu (linki do marka tez) mysle ze teraz nasz biedny przeciarzony serwer tweak.pl troche odpocznie :wink: :lol: szkoda ze status gg wylecial z belki pod podpisem :( a i ten slynny czerwony ciach moglibyscie zamienic na cos lepszego np. "tu bylo przeklenstwo" ew "ocenzurowane", "kwiaty polskie" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ten slynny czerwony ciach moglibyscie zamienic na cos lepszego np. "tu bylo przeklenstwo" ew "ocenzurowane", "kwiaty polskie" :wink: A po co zmieniać [Ciach!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 moze byscie tak dali jeszcze jedną opcje w profilu: 3dmark. każdy wpisałby tam link do compare'a, dodali byscie przycisk pod postem i zawsze jest troche wiecej miejsca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...