stranded Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Od prawie roku pracuje dla kapeli Alien Ant Farm. Oto nowa stronka: http://www.alienantfans.com B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Nice, ale tak jakby pusto na niej jest. Żadnej grafiki ani nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 i o to chodziło :) pełny minimalizm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Grafika rzeczywiście uboga, ale może być. Mnie odrzuca od razu ['może nie aż tak od razu'] wygląd i ułożenie strony rodem z CMS'a... Szkoda, że w tej kwestii brak jakiejkolwiek inwencji ze strony admina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) hehe ułożenie od początku miało tak wyglądać, tak jest mi łatwiej wszystkim zarządzać, chociaż znając mnie i tak pozmieniam wszystko jeszcze z 412352 razy :D PS to tylko PHP-Fusion zainstalowane na szybko i skonfigurowane do potrzeb strony Edytowane 17 Listopada 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Dla AAF? Przecież to fan site. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Co tu prezentować? Zrobione 'na odwal się'. Minimalizm może być ładny (ja lubie ten styl), ale to ładne nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Co tu prezentować? Zrobione 'na odwal się'. Minimalizm może być ładny (ja lubie ten styl), ale to ładne nie jest. Racjonalnie na to spoglądając... to co można wymyslić ze standardowego CMS'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Dla AAF? Przecież to fan site. owszem fansite ale tworzony pod ich okiem (w sumie to można powiedzieć, że na zlecenie) :D jest tam to co ma być ;) jako zapłatę otrzymuje wszelkie gażety związane z kapelą (ciuchy, CD lol podpisane, DVD, naklejki, plakaty, na ich najnowszym krążku na ostatniej stronie książeczki jest moje nazwisko w "AAF Thanks") przykładowa fota załączona (jakby ktoś nie wierzył, lol). zapraszamy również na www.alienantfarm.com, tam za bardzo zmienić nic nie mogę bo ten layout się do nieczego nie nadaje (ah ten flash) ktoś napisał u góry, że to nie jest ładne :D - to nie ma być ładne ale funkcjonalne. choć przyznam, żę coś tam trzeba dodać bo jest za biało. jak będzie jakaś trasa kiedyś po polsce to mogę załatwić wejściówki ;) pozdrawiam fanów Rocka B-) Zrobione 'na odwal się'.uwierz mi nie do końca, ta strona miała już z 20 różnych layoutów (w ogóle nie było mowy o PHP, na początku CSS i tabelki, potem FLASH, na końcu standardowy HTML bazujący na grafice z nowego albumu) a odziwo ten się najbardziej podoba jak narazie EDIT: zmieniłem ten 'nudny' temat na stronce, zobaczcie sami ;) Edytowane 24 Listopada 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 EDIT: zmieniłem ten 'nudny' temat na stronce, zobaczcie sami ;) Niestety zmianą samego lay'a nic nie poradzisz. Nadal będzie to wyglądało słabo. Logo i kolor może się zmienią, ale to jak dla mnie to jest to za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 heh no ale lepiej jest niż jak było białe a tak w ogóle nie bardzo coś tam zmienić się da, takie są niestety uroki cms.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 dla mnie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Stronka fajna, a co do kapeli to też wypas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 jak ktoś lubi takie klimaty to polecam to przesłuchać ;) http://www.alienantfans.com/php/website/news.php?readmore=13 forum do strony znajduje się tutaj: www.forum.alienantfans.com co prawda na darmowym serwerze ale za to dobrze funkcjonuje, i jest na invision 1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 bez smaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 :lol: tzn co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) :lol: tzn co? Pewnie AAF... ot taka hamerykańska kapela która wypłyneła na przeróbce Smoot Criminal Jacksona - nie powiem całkiem fajnie im się to udało ale dla mnie zbyt banalni są :> nvm Edytowane 25 Listopada 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 hehe, nie szkodzi. większość ludzi tak uważa a nie zna w ogóle ich utworów ani nieczego innego poza Smooth Criminal (osobiście nie cierpię tej piosenki, AAF poznałem w 1999 dzięki teldyskowi do utworu Movies) bez smaku jak dla mnie to są nowe, nic nie warte kapele które lecą teraz w TV (tzw EMO) i zalatują komercją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 ojaaa, ja jestem emo xD przestań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 strona nie ma tego 'czegos' zainstalowany php-fusion i tyle, bardziej smaczku nadaloby postawienie tego na joomli / mambo ktora bardzo wygodnie i latwo sie modyfikuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 mambo odpada, próbowałem z tydzień ten badziew ustawić do własnych potrzeb i nic z tego. joomla nie jest mi znana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stranded.inactive Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 stronka została gruntownie zmieniona od ostatniego czasu, zapraszam :) PS styl CMS sam stworzyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Po co takie wstawki portalowe na stronie zespołu, kto jest online itp, to powinna być jakas charakterystyczna strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 to jest 'community website' (takie miejsce dla fanów), natomiast stronka taka typowa znajduje się na www.alienantfarm.com - tamtej do końca sam nie robiłem ale coś tam czasem naskrobałem, obecnie stronka jest jakby dead, a to za sprawą tego, że sam zespół 'odpoczywa' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...