Dziuby Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Czy możecie mi pomóc wyłączyć aktualizacje w winampie 5.3. Przy każdym uruchomieniu GG odpala się winamp (bo jest radio w GG) i wyskakuje okno do pobrania nowej wersji, a ja nie chcę nowej wersji. Już klika razy szukałem wyłącznika tej opcji i nie znalazłem. Jeszcze jedno ten winamp chyba jest płatny pyta się o kod (ale to jest mały problem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Preferences > General Preferences > Check for new versions of Winamp at startup Preferencje (Ustawienia) > Ustawienia > Sprawdzaj czy są nowe wersje Rejestracja jest opcjonalna - w wersji Pro (po rejestracji) można dodatkowo ripować i nagrywać płytki CD Audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Albo podczas instalacji zaznaczasz, że nie jesteś w żaden sposób podłączony do internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 dokładnie ja zawsze jak instaluje winampa to daje "no conected to the internet"(czy jakoś tak) i kłopot z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Albo podczas instalacji zaznaczasz, że nie jesteś w żaden sposób podłączony do internetu.A po takim zabiegu radio będzie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Options -> preferences -> General Preferences -> Internet Connection Settings -> Wybrać z listy: Not connected to the internet ->i sprawdzić czy radio będzie działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zrobiłem jak piszecie i to camo http://img218.imageshack.us/my.php?image=nowy2ol5.jpg Może coś mi sie powalilo, nie wiem. Już mnie wqqqqar...ia ten winamp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Tak zrobiłem, jak pokazałeś. Zastanawiam się czy po pobraniu nowego winampa radio będzie działać. Sprawdzę i zapodam informację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...