Milo Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Właśnie mam taki problem ze nie mam zaintegrowanej karty sieciowej na mojim Epoxie RDA+ ale i tak windows Xp wykrywa mi ze mam 2 karty pierwsza karta to ta dobra a druga nie wiem skad sie bierze a oto jej oznaczenie Karta Sieciowa 1394 co to ma znaczyc??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ta druga to kontroler firewire. Nie panikuj wszystko jest OK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 To dlaczego Xp wykrywa go jako karte sieciowom?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 bo to WINDOWS - MICROSOFT - jeszcze jakies pytania? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 :lol: zgadzam się z Szymonem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...