BLANTMEN Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 ----- jeśli podobny temat już jest to sorry - szukałem ale nie znalazłem (tak, tak, wszyscy tak mówią) ----- Sprawa wygląda tak - potrzebuję książki traktujące ogólnie o bezpieczeństwie w internecie. Niekoniecznie z Heliona. Jeśli ktoś posiada takowe na stanie w domu i mógłby porzyczyć byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 "Sztuka podstepu" Mitnicka? Moze nie ogolnie o bezpieczenstwie, ale zahacza o ten temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Masz to w wersji ksążkowej czy pdf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie czytam ksiazek w pdf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja mam książkę, ale za daleko mieszkamy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Zapraszam na http://ebooki.linuxpl.com na pewno ktoś będzie dysponował o tego typ zagadnieniach książkami :wink: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mitnicka już dorwałem :) Grimlock dzięki za linka - przeszukam czy coś mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...