Skocz do zawartości
ziomlek

Elektropc - Zapraszamy! Potrzebni Moderatorzy!

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszamy na forum www.elektropc.mojeforum.net Forum te istnieje od wczoraj i są potrzebni moderatorzy.

Aby zostać moderatorem należy polecić forum min. 10 osobą, a następnie zgłosić chęc bycia moderatorem w dziale "off topic" (należy podać nicki 10 poleconych osób)

Pozdrawiamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mam nadzieje że te forum się rozwinie.... a nie skączy działalność na 10 userach

A może Ty załorzsz konto na forum i będziesz pisał? dziś wzuce na forum duzo schematów elektronicznych, podstawy o budoie WC i FC i pewnie jeszcze coś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy 6 zarejestrowanych użytkowników

Widze wszyscy tylko marza o tym, by poszukać 10 osob i zostać modem :lol:

BTW. Fatalny themes forum, myslalem ze mi oczy wypali. Jak chcesz by ktokolwiek pisał na tamtym forum to zmien na cos bardziej stonowanego.

Zauwazyłem też kilka błedów w pisowni np.: "pierwsze kroki w święcie elektroniki" - nawet śmiesznie wam to wyszło, kiedy jest to święto? ;)

Działy tez raczej kiepsko sklasyfikowane.

Podsumowujac... czeka was jeszcze duzo, duzo pracy... moze do przyszłego roku sie wyrobicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze wszyscy tylko marza o tym, by poszukać 10 osob i zostać modem :lol:

BTW. Fatalny themes forum, myslalem ze mi oczy wypali. Jak chcesz by ktokolwiek pisał na tamtym forum to zmien na cos bardziej stonowanego.

Zauwazyłem też kilka błedów w pisowni np.: "pierwsze kroki w święcie elektroniki" - nawet śmiesznie wam to wyszło, kiedy jest to święto? ;)

Działy tez raczej kiepsko sklasyfikowane.

Podsumowujac... czeka was jeszcze duzo, duzo pracy... moze do przyszłego roku sie wyrobicie :)

oczywsicie jezeli darmowy hosting się nie wysypie :D zycze powodzenia i faktycznie theme jest oczojebny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszamy na forum www.elektropc.mojeforum.net Forum te istnieje od wczoraj i są potrzebni moderatorzy.

Aby zostać moderatorem należy polecić forum min. 10 osobą, a następnie zgłosić chęc bycia moderatorem w dziale "off topic" (należy podać nicki 10 poleconych osób)

Pozdrawiamy

Hmmm, może ja jestem nie ten teges, ale nie podoba mi sie metoda werbunku - juz lepiej popatrzeć po działach na to kto, jak i ile postuje i spróbować namówić na współpracę :) Kogoś już obeznanego w temacie i kompetentnego. Zapewne przyniesie to podobne jeśli nie lepsze skutki niż "werbunek" jak u akwizytorów ;)

pozdrawiam

sansaba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może Ty załorzsz konto na forum i będziesz pisał?

A może kupisz sobie słownik ortograficzny i przestaniesz robić takie chamskie byki? Dżizes Krajst end fakin szit, "10 osobą", "wżucę", "skączy"? Moszna się w trąbkę zwija.

Dezajn jak dezajn, gorsze kały widziałem.

Ilość, rozmieszczenie i rodzaje działów najwyraźniej tworzone pod wpływem impulsu - trochę stąd, garstka stamtąd, szczypta z czapki, małe conieco z anusa i włala.

Pomysł "zapędź na nasze dysortograficzne forum 10 baranów, a zostaniesz ich pastuchem" - boski. W dziedzinie socjotechniki jesteś od dziś moim idolem :>

Literkę "ź" można uzyskać poprzez prawy alt + x.

Wygląda mi to bardziej na płód nieposkromionej żądzy władzy niż na chęć stworzenia ciekawego miejsca. Graj waćpan w Settlersy, tam można zarządzać tłumami, które przynajmniej nie napiszą ci obraźliwych komentarzy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Theme w 1600*1200 wygląda tragicznie, wolę nie myśleć (tak, to ciężko przychodzi) co jest w nizszych rozdzielczościach. Swoją drogą zakładanie forum, które chce być profesjonalne na darmowym hostingu jest pomyłką.

"neony, kanody, itp" - wybacz, ale poziom wiedzy administracji jest żałosny.

Moją żądzę władzy zaspokaja bycie adminem forum klasowego, spróbuj samemu, 30 osób to już duża władza :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

userzy będą - tylko trzeba poczekać

marzyciel :D

odpuść sobie zanim jest za późno... bo będzie płacz i zgrzytanie zębów... Lay kiepski.. za duża czcionka u mnie na 1280... na 800x600 wole nie myślec co widać...

no i poziom... Jeśli admin zakłada temat pisząc

Jeśli wsadze do obudowy pełno kanod, diód, itp to czy temperatura w obudowie nie wzrośnie? A jeśli tak to o ile stopni C max?

to moim skromnym zdaniem powinien zacząć od lektury forum.purepc.pl :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W rozdziałce 1280 x 960 też bieda. Oczy wypływają. Co do poziomu merytorycznego forum ..... Kilka perełek, które przyprawiły mnie o uśmiech ;)

Intel Pentium D

3000 MHz * 2

D-dual core ( dwu rdzeniowy)

Serio ?

Jakie są według Was najlepsze marki zasilaczy? jaki zasilacz the best?

Ja w swoim 14-letnim życiu urzywałem 3 zasilaczy:

1. AT 200W noname - nigdy nie miałem z nim problemów

2. ATX 230W noname - skoki napięcia, przy niektórych grach resetował kompa

3.ATX 300W Feel - cały czas go urzywam. To jest wedlug mnie zasilacz the best w swojej klasie (kupiłem na allegro za 15zł )

Nie no pod względem zasilaczy to normalnie wymiata. Jak można robić sondę o tym jaki jest najlepszy jak sam wypisujesz noname'y ! Wg mnie najlepszy jest ten noname co kosztował niedawno 55 zł. Nie, nie ten, ten drugi ;)

Witam.

Mam taki problem: gdy np. na komputerze jest godzina 21 i dostane wiadomość na GG to pisze że wiadomość nadana o godzinie 20

Da się to jakoś naprawić?

N/C

na temat nfs:carbon

Co myślicie o tej grze? udana czy nie?

Chce o niej wiedzieć jak najwięcej bo nie wejdzie mi na kompa i chce wiedzieć czy dużo trace czy nie

Szybciej dowiedziałbyś się szperając po gry.wp.pl :P

[qoute=admin]

isnieją bloki wodne na pamięc RAM? jeśli tak to proszę o foto takiego bloku - jeszcze nigdy nie widziałem

Słabo szukasz ;)

Jeśli wsadze do obudowy pełno kanod, diód, itp to czy temperatura w obudowie nie wzrośnie? A jeśli tak to o ile stopni C max?

Jak już ktoś wspomniał ... Ale zastanawia mnei jedna rzecz - co to jest kanoda ?

paciemu mi cytaty nie działają ?

oczywsicie jezeli darmowy hosting się nie wysypie :D zycze powodzenia i faktycznie theme jest oczojebny :)

W dniu 14.12.2006 okolo godziny 18:30 nstapiła awaria jednego z serwerów.

W zwiazku z tym czesc użytkowników nie ma dostępu do forów.

Wg administratorow firmy hostingowej awarii ulegl kontroler dyskowy i uszkodzil dyski :/

Obecnie trwa konfiguracja nowego serwera po czym dane zostana odtworzone z ostatniego backupu.

Planowane zakonczenie prac - niedziela 17.12.2006

Przepraszamy za utrudnienia.

Wysypał się :P

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi