ziomlek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zapraszamy na forum www.elektropc.mojeforum.net Forum te istnieje od wczoraj i są potrzebni moderatorzy. Aby zostać moderatorem należy polecić forum min. 10 osobą, a następnie zgłosić chęc bycia moderatorem w dziale "off topic" (należy podać nicki 10 poleconych osób) Pozdrawiamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 IMHO kiepski pomysł na reklamę forum. Z całym szacunkiem ale moderowanie na forum na którym jescze nie ma userów to nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomlek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 userzy będą - tylko trzeba poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 No, pewnie tam się kilkanastu-kilkadziesięciu uzbiera ale nie więcej, jak to zwykle na takich forach bywa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomlek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ale mam nadzieje że te forum się rozwinie.... a nie skączy działalność na 10 userach A może Ty załorzsz konto na forum i będziesz pisał? dziś wzuce na forum duzo schematów elektronicznych, podstawy o budoie WC i FC i pewnie jeszcze coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Życzę powodzenia. Ale nie łudźcie się, że będziecie mieli tysiące użytkowników... btw wysypie się darmowy hosting w takim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 LOL, moderator za 10 userów. To faktycznie odpowiednie kwalifikacje :D No, ale powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jak wyzej. Ciekawy pomysl na znalezienie moderatorow :lol:. Zycze powodzenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Mamy 6 zarejestrowanych użytkownikówWidze wszyscy tylko marza o tym, by poszukać 10 osob i zostać modem :lol: BTW. Fatalny themes forum, myslalem ze mi oczy wypali. Jak chcesz by ktokolwiek pisał na tamtym forum to zmien na cos bardziej stonowanego. Zauwazyłem też kilka błedów w pisowni np.: "pierwsze kroki w święcie elektroniki" - nawet śmiesznie wam to wyszło, kiedy jest to święto? ;) Działy tez raczej kiepsko sklasyfikowane. Podsumowujac... czeka was jeszcze duzo, duzo pracy... moze do przyszłego roku sie wyrobicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Widze wszyscy tylko marza o tym, by poszukać 10 osob i zostać modem :lol: BTW. Fatalny themes forum, myslalem ze mi oczy wypali. Jak chcesz by ktokolwiek pisał na tamtym forum to zmien na cos bardziej stonowanego. Zauwazyłem też kilka błedów w pisowni np.: "pierwsze kroki w święcie elektroniki" - nawet śmiesznie wam to wyszło, kiedy jest to święto? ;) Działy tez raczej kiepsko sklasyfikowane. Podsumowujac... czeka was jeszcze duzo, duzo pracy... moze do przyszłego roku sie wyrobicie :) oczywsicie jezeli darmowy hosting się nie wysypie :D zycze powodzenia i faktycznie theme jest oczojebny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zapraszamy na forum www.elektropc.mojeforum.net Forum te istnieje od wczoraj i są potrzebni moderatorzy. Aby zostać moderatorem należy polecić forum min. 10 osobą, a następnie zgłosić chęc bycia moderatorem w dziale "off topic" (należy podać nicki 10 poleconych osób) Pozdrawiamy Hmmm, może ja jestem nie ten teges, ale nie podoba mi sie metoda werbunku - juz lepiej popatrzeć po działach na to kto, jak i ile postuje i spróbować namówić na współpracę :) Kogoś już obeznanego w temacie i kompetentnego. Zapewne przyniesie to podobne jeśli nie lepsze skutki niż "werbunek" jak u akwizytorów ;) pozdrawiam sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 A może Ty załorzsz konto na forum i będziesz pisał?A może kupisz sobie słownik ortograficzny i przestaniesz robić takie chamskie byki? Dżizes Krajst end fakin szit, "10 osobą", "wżucę", "skączy"? Moszna się w trąbkę zwija. Dezajn jak dezajn, gorsze kały widziałem. Ilość, rozmieszczenie i rodzaje działów najwyraźniej tworzone pod wpływem impulsu - trochę stąd, garstka stamtąd, szczypta z czapki, małe conieco z anusa i włala. Pomysł "zapędź na nasze dysortograficzne forum 10 baranów, a zostaniesz ich pastuchem" - boski. W dziedzinie socjotechniki jesteś od dziś moim idolem :> Literkę "ź" można uzyskać poprzez prawy alt + x. Wygląda mi to bardziej na płód nieposkromionej żądzy władzy niż na chęć stworzenia ciekawego miejsca. Graj waćpan w Settlersy, tam można zarządzać tłumami, które przynajmniej nie napiszą ci obraźliwych komentarzy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Theme w 1600*1200 wygląda tragicznie, wolę nie myśleć (tak, to ciężko przychodzi) co jest w nizszych rozdzielczościach. Swoją drogą zakładanie forum, które chce być profesjonalne na darmowym hostingu jest pomyłką. "neony, kanody, itp" - wybacz, ale poziom wiedzy administracji jest żałosny. Moją żądzę władzy zaspokaja bycie adminem forum klasowego, spróbuj samemu, 30 osób to już duża władza :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 userzy będą - tylko trzeba poczekaćmarzyciel :D odpuść sobie zanim jest za późno... bo będzie płacz i zgrzytanie zębów... Lay kiepski.. za duża czcionka u mnie na 1280... na 800x600 wole nie myślec co widać... no i poziom... Jeśli admin zakłada temat pisząc Jeśli wsadze do obudowy pełno kanod, diód, itp to czy temperatura w obudowie nie wzrośnie? A jeśli tak to o ile stopni C max?to moim skromnym zdaniem powinien zacząć od lektury forum.purepc.pl :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) W rozdziałce 1280 x 960 też bieda. Oczy wypływają. Co do poziomu merytorycznego forum ..... Kilka perełek, które przyprawiły mnie o uśmiech ;) Intel Pentium D 3000 MHz * 2 D-dual core ( dwu rdzeniowy) Serio ? Jakie są według Was najlepsze marki zasilaczy? jaki zasilacz the best? Ja w swoim 14-letnim życiu urzywałem 3 zasilaczy: 1. AT 200W noname - nigdy nie miałem z nim problemów 2. ATX 230W noname - skoki napięcia, przy niektórych grach resetował kompa 3.ATX 300W Feel - cały czas go urzywam. To jest wedlug mnie zasilacz the best w swojej klasie (kupiłem na allegro za 15zł ) Nie no pod względem zasilaczy to normalnie wymiata. Jak można robić sondę o tym jaki jest najlepszy jak sam wypisujesz noname'y ! Wg mnie najlepszy jest ten noname co kosztował niedawno 55 zł. Nie, nie ten, ten drugi ;) Witam. Mam taki problem: gdy np. na komputerze jest godzina 21 i dostane wiadomość na GG to pisze że wiadomość nadana o godzinie 20 Da się to jakoś naprawić? N/C na temat nfs:carbon Co myślicie o tej grze? udana czy nie? Chce o niej wiedzieć jak najwięcej bo nie wejdzie mi na kompa i chce wiedzieć czy dużo trace czy nie Szybciej dowiedziałbyś się szperając po gry.wp.pl :P [qoute=admin] isnieją bloki wodne na pamięc RAM? jeśli tak to proszę o foto takiego bloku - jeszcze nigdy nie widziałem Słabo szukasz ;) Jeśli wsadze do obudowy pełno kanod, diód, itp to czy temperatura w obudowie nie wzrośnie? A jeśli tak to o ile stopni C max? Jak już ktoś wspomniał ... Ale zastanawia mnei jedna rzecz - co to jest kanoda ? paciemu mi cytaty nie działają ? oczywsicie jezeli darmowy hosting się nie wysypie :D zycze powodzenia i faktycznie theme jest oczojebny :) W dniu 14.12.2006 okolo godziny 18:30 nstapiła awaria jednego z serwerów. W zwiazku z tym czesc użytkowników nie ma dostępu do forów. Wg administratorow firmy hostingowej awarii ulegl kontroler dyskowy i uszkodzil dyski :/ Obecnie trwa konfiguracja nowego serwera po czym dane zostana odtworzone z ostatniego backupu. Planowane zakonczenie prac - niedziela 17.12.2006 Przepraszamy za utrudnienia. Wysypał się :P Edytowane 15 Grudnia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...