cyhir Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Mam płyte GIGABYTE GA-8I865GME-775 i celeron D336 i mam problem bo nie wiem jak zabrać sie za podkręcanie, easy tune- program dołączony przez gb pod winde do oc jest żałosny a w biosie nie ma opcji żeby podkręcać cokolwiek po wciśnięci CTRL+F1 pokazuje możliwość ustawienia timingów pamięci i to wszystko, prosze o pomoc bo szukałem już sporo ale nic nie mogłem znaleźć, a jak nie w tym temacie to sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 No bo to Gigabyte :) dziwisz się? bo ja nie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Powiedz mi o jaką cholera zakładasz 3 takie same tematy?? choroba normalnie... Edytowane 12 Grudnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyhir Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 sorry ale opera zaczeła mi jakoś identycznie odświezać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Tak tak, najlepiej na opere zrzucić :-P nie zaśmiecaj! a jak coś sie stanie to poproś kogoś z moderatorów o usunięcie <_< no :) jak ten GA nie ma opcji OC to moze zaktualizuj bios <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 1. 865GME - grafa integra 2. płyta pod biurówki 3, we frequency/voltage nic ciekawszego po ctrl+f1 niee ma? 3. Musioł ty oc_lamko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 No bo to Gigabyte :) dziwisz się? bo ja nie <_<O przepraszam. Ja mam GA-8IPE1000-G na s.478 i działa pięknie, a możliwości overclockingu są duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Cóż, mój kolego, co OC to nie z GA865GME :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyhir Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 balu- do kogo z tą lamą, jak takiś kozak to wykombunuj coś bo już wgrywałem inne (starsz/nowsze) biosy i tu ani rusz, na GA-8IPE1000-G na s.478 kumpel z 2,X (2,4 chyba) do 3,4 dojechał ale to inna bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 lol, jak płyta jest to d no to... no chyba, że wyszperasz jakiego masz pll'a i clockgenem się spod windy pobawwisz mój nick pisze się z dużej litery -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyhir Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) z pod windy conieco sie podniesie ale mało satysfakcjonujące i dlatego napisałem bo może ktoś będzie miał pomysł /// a i mówiłem ci ostatnio że stabilnie to do 3ghz chodziło tylko pod tym badziewiam, jak pamiątki podkręcałem z windy to sie starsznie sypało a jak w biosie na tych samych ustawieniach to teraz śmiga aż miło Edytowane 12 Grudnia 2006 przez cyhir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 No bo to Gigabyte :) dziwisz się? bo ja nie <_< Heh..kumpel ma K8NS pod 754 i kreconego Semprona , ja mam K8NF9 i lata na tym San Diego , obok mam GA-8N-SLI i smiga na niej podkrecony D346.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyhir Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 podtrzymuje proźbe o pomoc bo to co jest pod windowsa mnie nie zadowala(chociażby to że nie przejdzie powyżej 36xx bez zmiany napięcia, a z tym to już tu cieżko coś wykombinować) a już nie mam pomysłów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...