xacti Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 siema. kumpel ma bartona 3200+ , chce kupic do niego mobo. ma na to max 120zl. myslalem o jakims epoxie ale sam pomimo iz posiadam ta platforme nie jestem w temacie (zatrzymalem sie na asrockach ;)) plyta musi obslugiwac pamieci na 400 i procka tak samo ;) kolega ma dysk na sata2 wiec dobrze by bylo gdyby bylo i to ;) prosil bym o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Epox 8RDA3+ Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 raczej narazie nie znajde mu do 120 zl ;) owszem na allegro jest, ale bez sata bo podobno zepsute. teoretycznie mozna by sie obejsc bez sata (wymiana na dyski ze mna ;););) ) ale boje sie ze ta plytka moze ostro walnieta byc :? wiec lepiej chyba czegos innego poszukac.. ale dzieki za szybka odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jak nie musi być sata to może Epox 8RDA+.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 no sata raczej musi byc na 100% . ale sprawdze ta co podales. choc i tak jej sie nie dostanie do 120zl :? te aukcje co sa to raczej dojda gdzies do 150 ;) a powiesz jak przedstawia sie oc na tej mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Osobiście tych płyt nie miałem, (ba, to co mam w sigu to moje pierwsze podzespoły na amd xd) ale widziałem co potrafią. Jak chcesz to napisz PW do LukasAMD; powinien Ci udzielić info o oc bo obiema płytami się dość długo bawił. Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Epox 8KRAI spełnia wszystkie warunki. Dobrze ją wspominam jako były posiadacz. Z oc powyżej 200Mhz mogą być problemy, bo nie ma blokady agp/pci, ale te 215 można było (więcej może zaszkodzić dyskom). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja polecam moją płytę, ale wersję z SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ewentualnie Asus A7N8X(-X) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 kurcze. tego solteka nie dostaniemy raczej do 120 zl :( patrze na allegro na epoxy . no i tam jednak nie moge sie zdecydowac. choc pewnie i tak wszystkie dobre poleca gdzies za okolo 150zl .. a dobra jest EPOX 8RDA3 ? albo 8RDA+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...