KonradGT Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 rybuś, większych tych zdjęć to nie dało rady zrobić ? :D Kontener ładny :P Czekamy na testy @ LN2 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 co tu gadac -wykonanie zachwyca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Piekne foty, zresztą potek tez niczego sobie ;) Zwazywszy na ilosc miedzi z jakiej to jest wykonane, to cena raczej zaporowa bedze :D Normalna cena ;) 3 cyferki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 To podaj chociaż pierwszą ;) A tam cena zaporowa i tak pewnie za granicę idą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 To podaj chociaż pierwszą ;) A tam cena zaporowa i tak pewnie za granicę idą ;) Dwa juz poszly za granice, a dwa czekaja na swojego wlasciciela ;) 300/szt jakby ktos chcial... 500zl za oba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 taniocha jak w Biedronce, serio! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 taniocha jak w Biedronce, serio! Jak za tanio to kup za 160euro od LD albo za ponad 300dolkow od Pingwina, droga wolna. To nie sa zabawki dla ludzi ktorzy maja problem z dojechaniem do 1 (15). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jak za tanio to kup za 160euro od LD albo za ponad 300dolkow od Pingwina, droga wolna. To nie sa zabawki dla ludzi ktorzy maja problem z dojechaniem do 1 (15).Otóż to, dobrze gadasz. Za 300zł można mieć full zestaw{kontener, zapinka, izolacja}, który sie pod ciekłym azotem{kilka postów wyżej} sprawuje wyśmienicie. Nie widzę sensu kupować pota za 300 dolców tylko dla tego, że go robi kingpin. Jeszcze raz napisze: kontener za przerposzeniem zaje*****, masa jest, temp. trzyma idealnie :* Nic tylko brać :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ryba tym razem nie żartowałem, jak na takie wykonanie cena jest korzystna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ryba tym razem nie żartowałem, jak na takie wykonanie cena jest korzystna No to w czym problem, kup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ryba 1. a ten gwint to wystarczający jest do dokręcenia rurki ? 2. masz możesz jakieś fotki zapinki ? 3. jakieś zdjęcia tego kontenera na grafe ale nie w akcji tylko od tak zamotnowanego. fajne te fotki w rozdzielczości 3.4k x 2.3k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) ryba 1. a ten gwint to wystarczający jest do dokręcenia rurki ? 2. masz możesz jakieś fotki zapinki ? 3. jakieś zdjęcia tego kontenera na grafe ale nie w akcji tylko od tak zamotnowanego. fajne te fotki w rozdzielczości 3.4k x 2.3k :D 1. jak masz zamiar uzywac kontenera jako haka holowniczego do czolgu, to raczej nie. 2. Edytowane 27 Października 2008 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ryba, wiekszych fot sie nie dalo? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ryba, wiekszych fot sie nie dalo? ;) a no niestety, moja stara nie ma lepszego aparatu i nie potrafi robic lepszych zdjec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 a no niestety, moja stara nie ma lepszego aparatu i nie potrafi robic lepszych zdjec :P A ja wiem, że to nie jest aparat Mamy ... i raczej Mama lustrem nie cyka fotek potków :P Fotki można przeskalowa choby w IrfanView (i po przeskalowaniu wyostrzyc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Slicznie slicznie :) Bardzo ladna rurka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Foty fajne można na tapetę dać:D a rozmiar hmmm olać przeglądarka i tak przeskaluje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Co wy wiecie o robieniu kontenerow ;) CPU rev.3 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asd" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 :legal: jaka jest wysokość całego kontenera jeśli można wiedzieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Jak kupisz, to sobie zmierzysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Daj linka do sklepu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Sklep ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 pokaż dokładniejszą fotke spodu :) tzn od dołu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Taka mała zajawka: Wiecej fotoskow bedzie jak skoncze, wroce do domku i sie wyspie kiedys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Fajne to masz, naprawdę ;). Design też jest dobry, szczególnie kontenera na cpu (sam ostatnio zrobiłem podobny http://img11.imageshack.us/img11/8673/p1080661.jpg B-) ) Widzę, że wzorujesz się na najlepszych kontenerach, ale mnie to osobiście nie boli :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Mnie to tez nie boli, bo wlasnie to jest wzorowanie sie ;) Zaden wymiar nie jest taki sam jak w Teku czy w F1EE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 koparka mi opadła :blink: piękne są ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Scyzoryk naostrzylem, to ladniejsze potki wyszly ;) Szkoda ze prawie wszystko sprzedane, przed skonczeniem roboty :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 dobry masz scyzoryk, pewnie szwajcarski :lol: ;) kiedy przewidujesz zakończenie tej partii ? czekam na gotowca i jakieś nieśmiałe fotki na 295 ;) o cene nie pytam bo zapewne jest równie wysoka co jakoś wykonania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Niedlugo ja i pare innych osob przetestuje te potki. A narazie prOn zdjecia: Ja gut? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...