slavok Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 koleżanka mnie nudzi bym jej wynalazł laptopa w graniczach 1000~1100zł bedzie jej to potrzebne do pisania pracy mgr. internetu itp. dobrze by było by miał nagrywareczke... w co mogę celować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wklep T22 w szukajke alledrogo. Jeśli miałbym kupować używany i już dość wiekowy sprzęt, to byłby to właśnie ten IBM. PIII 900MHz i 256MB ramu, to w sumie zestaw jeszcze zdatny do pracy. Tylko nie wiem jak w cd-rw, ale myślę, że dałoby się gdzieś przy dopłacie wyrwać taką opcję. Problem może tylko polegać na tym, cze ta koleżanka nie uzna, że matryca 14,1" to za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Kolega niedawno kupował właśnie T22 (albo T21 nie pamiętam) i dał 1050, dysk 20GB i albo CDRW albo COMBO. Miałem okazję chwilę na nim pracować. Powiem tak, jakby dołożyć drugie 256 + normalną myszkę to komp biurowy całkiem wypaśny. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Koledzy dobrze mówią pamiętaj że po tych IMB-ach możesz samochodem jeździć a to nadal działa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tylko może być koleżance troche za wolny...ja sprzedałem przed świętami FS v7010 z celkiem D 2,5 512 ramu i dvd-rw. Miał do tego jeszcze miesięczną gwarancje. Jak chce się wbijać gwoździe to IBM'a, a jak nie to można coś szybszego wyrwać, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 jak do pisania pracy to procek w okolicy 600mhz -1ghz i 512mb ram spokojnie starcza do windy xp.wiem bo w wakacje jakiś czas siedziałem na takiej stacjonarce i chodziło to bardzo ok. Tak weireć jak by dołożyć pamięci do tych 512mb to był by to całkiem fajny sprżecik i do tego powinno sie dać obejrzeć od czsu do czsu film, posiedzideć w necie czy posłuchać muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 kupiłem Dell'a c610, procek p3 1Ghz, 256ramu dysk 20gb... jednyna wada to marna bateria, ale nie ma co wymagać za taką kase :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) (...) Edytowane 13 Stycznia 2007 przez misico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 jak do pisania pracy to procek w okolicy 600mhz -1ghz i 512mb ram spokojnie starcza do windy xp.wiem bo w wakacje jakiś czas siedziałem na takiej stacjonarce i chodziło to bardzo ok. Tak weireć jak by dołożyć pamięci do tych 512mb to był by to całkiem fajny sprżecik i do tego powinno sie dać obejrzeć od czsu do czsu film, posiedzideć w necie czy posłuchać muzykiAle nie za często? :P kupiłem Dell'a c610, procek p3 1Ghz, 256ramu dysk 20gb... jednyna wada to marna bateria, ale nie ma co wymagać za taką kase :PZ ciekawości zapytam; ile zapłaciłeś? Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Z ciekawości zapytam; ile zapłaciłeś?1050zł pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...