Skocz do zawartości
Snooze

Mialo Byc Agp Galaxy Geforce 7300gt 128mb Ddr3 1.4ns Zalman Ale...

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem miec karte AGP GALAXY GEFORCE 7300GT 128MB DDR3 1.4ns ZALMAN ale niestety nigdzie jej nie ma i sklep w zamian proponuje mi cytuje "Galaxy jeszcze nie potwierdzilo terminu (heh), jednakze mamy premierowo te karty, ktore uwzgeldniajac 12 potoków i O/C (wersja SONIC) sa tak samo swietne, a dodatkowo 256MB (oczywiscie DDR3!):" O jaka karte chodzi ? I czy oplaca sie ja zamiast tej z zalmanem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem miec karte AGP GALAXY GEFORCE 7300GT 128MB DDR3 1.4ns ZALMAN ale niestety nigdzie jej nie ma i sklep w zamian proponuje mi cytuje "Galaxy jeszcze nie potwierdzilo terminu (heh), jednakze mamy premierowo te karty, ktore uwzgeldniajac 12 potoków i O/C (wersja SONIC) sa tak samo swietne, a dodatkowo 256MB (oczywiscie DDR3!):" O jaka karte chodzi ? I czy oplaca sie ja zamiast tej z zalmanem ?

Tutaj chodzi o Palit 7600gs jak będziesz miał szczęście to pójdzie na 550/1600, ale napewno pójdzie na 500/1500!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokaż gdzie

Dokladnie to http://www.icomp.pl/produkty.php?sid=karty_graficzne-357 mi proponuje co kolega wyzej dal - ale wlepszej cenie za to ze dlugo czekam na 7300GT ... co myslicie o tej karcie ? Chyba lepsza niz 7300GT tyle ze palit ...

Jeszcze sie zastanawiam czy da sie jakos na stale przetaktowac ta karte w driverach ? chodzi mi o core/mem

Edytowane przez Snooze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość radioram 89'8 fm

To zależy czy to jest prawda z tym OC pamięci, czy jednak karta się zachowuje tak jak na pci-ex i robi 1500 bez bólu ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość radioram 89'8 fm

To, że oni tak napisali nie znaczy nic więcej ponad to że tak napisali.

3dyta: Pierwszy raz ją dzisiaj zobaczyłem więc wątpię żeby gdziekolwiek były testy - poza tym raczej nie robi sie testów wznowień czy też nowych wcieleń kart i trzeba się opierać na specyfikacji i taktowaniach - pierwsze znamy drugie niekoniecznie.

Podobną kartę palit zrobił na pci-ex za 360 zł i tamta zachowuje się gorzej niż galaxy tzn słabsze oc rdzenia i pamięci (w temacie 76gs/gt CarsonPoland z nią właśnie walczy) ale to słabsze OC oznacza, ze karta dogania i lekko przeskakuje 7600 gt ;)

Edytowane przez radioram 89'8 fm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma ktos moze testy tej karty po i bez o/c w prownaniu do 7600GT lub 7300GT ?

Znalazlem jesze testy na benchmarku wyglada z elepiej im wypadl niz 7300GT

http://www.benchmark.pl/rek.php?a=k&id...z=1888#rek_1888

Czyli wychodzi na to ze lepiej 7600GS - wiecej potokow + o/c

Ps. Da sie gdzie ustawic na stale wartosci powiedzmy 470@1250 ? W sterownikach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi