bryce Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) THX ;) ,na miłe zakończenie dnia (przynajmniej mojego :lol: ) WR w cpuz d915 TU i TU niestety już na moich patriotach więc niezadużo mhzetów wyciągnołem i też troche mniejszy WR bo spi32m TU , a poprzednie 100% oc "BLOCKED" jakiś noobek zgłosił raport chyba ;) . Wyniki zapewne były by lepsze gdyby nie moje słabe memki ;). A historia powstania WR w d915 była dosyć dziwna bo przetestowałem ustawienia dla d920 (wyłączając memki) z spi1m, lecz niestety poszedł tak jedyny raz :lol: i przy próbie puszczenia spi był BSOD poczym bios padł i max z proca to było 5.2 :( dla dociekliwych to dwa różne proce ;). A di już sie skończyło :( . Edytowane 25 Grudnia 2006 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A jakbys chcial ten wynik puscic? blocked bo byl w ranku CPU-Z a to nie byl screen ino zdjecie biosu, wiec ni jak sie nie kwalfikuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Wiem wiem właśnie ;) jak by było jeszcze DI i jaro zostawił mi firestixy to pewnie by było 5.6 w cpuz ;) a tak nima :rolleyes: Edytowane 25 Grudnia 2006 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 No rozumiem :P ale odpowiedź mi na pytania. Jakie było mobo na którym zrobiłeś wynik i czy było modowane (byle szczerze ;) ) i dlaczego nierobiłeś więcej mhz skoro miałeś tylko 38" na procu ? :rolleyes: Mobo P5WD2-E (i975X) posiadajaca tylko vdropmoda do tego raczej średnio skalibrowanego bo za chiny ludowe nie potrafie osiągnać dropa niższego niż 0,04V. Więcej na procu nie zrobilem bo potrzebował już chłodniej a jechałem tylko na misce zimnej kranówki ;) jakoś nie jestem przekonany do biegania z wiaderkiem non stop do łazienki. Albo leniwy jestem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 O ja.... very nice! Właściwie to powinienem się schować z moim OC procka ale to tylko prowizorka, chwilowa zabawa :) Pomyśleć że ten procek ma taki zapas. W moich oczach zdobyliście ogromne uznanie! PS. Bryce, sprawdzałeś ile ta 915'tka liczy próbkę 64 jednostki :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) ' date='26 gru 2006, 02:06' post='2440548'] PS. Bryce, sprawdzałeś ile ta 915'tka liczy próbkę 64 jednostki :lol: ;) THX :P :P Niema czegoś takiego ale jak by było to pewnie 2razy więcej + troche :P chyba że chodzi Ci o 64k :lol: Edytowane 26 Grudnia 2006 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 THX :P :P Niema czegoś takiego ale jak by było to pewnie 2razy więcej + troche :P chyba że chodzi Ci o 64k :lol: zapewne chodzilo o seti ;) :P zaprzegasz to cos do liczenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) aha to o seti chodziło :lol: wiecie co miałem zamiar to puścić troche, ale szkoda było nam di bo strasznie szybko schodziło a to tylko 20kg :oops: cały topic o di i ln2 jest tu ciekawe ile racu bym sobie narobił :lol: Edytowane 26 Grudnia 2006 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie zabarzo chce mi sie wierzyć :lol: ze odpuściłeś sobie bieganie do łazienki po wiadro z wodą skoro miałeś już 2 miejsce mogło być pierwsze :lol: . Daj nam twoje mobo to zrobimy lepszy wynik :P . A jeśli chodzi o lenistwo to :lol2: :lol2: dobry jesteś :D Tak wyglądalo moje stanowisko testowe więc przyznasz że średniowygodne byłoby wymienianie wody w tym podczas testu ;) Leniwy jestem i wcale się z tym nie kryje ;) do neta i gg 4,8GHz styka więc .... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...