Skocz do zawartości
nrl

The Crossing

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak to REALNIE będzie chodziło, bo na screenach wygląda całkiem nice ;)

EDIT: Na końcu filmiku jest coś takiego jak SOURCE - czy mi się wydaje czy to DX9.0? :D

Edytowane przez DaRoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie widzisz po texturach i od razu , że to source ?? ;). Gra będzie dobrze chodziła na banq - jeszcze żadna na source kiepsko nie chodziła no oprócz dark messiaha, bo 2 gb trzeba miec i juz biega wysmienicie. Dla mnie to mogły by wychodzic gierki tylko na source ;) jak dotąd chyba najlepszy engine- moja opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie widzisz po texturach i od razu , że to source ?? ;). Gra będzie dobrze chodziła na banq - jeszcze żadna na source kiepsko nie chodziła no oprócz dark messiaha, bo 2 gb trzeba miec i juz biega wysmienicie. Dla mnie to mogły by wychodzic gierki tylko na source ;) jak dotąd chyba najlepszy engine- moja opinia.

Source znam tylko i wyłącznie z demka do testowania proców i graf także wiesz [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... Oj super, super, valve to tylko wydawca a producent to Arkane Studios czyli ekipa od mesjasza.

:wink:

http://www.arkane-studios.com/en/index.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... Oj super, super, valve to tylko wydawca a producent to Arkane Studios czyli ekipa od mesjasza.

:wink:

http://www.arkane-studios.com/en/index.php

To ja wiem , że arkane to robia ale ja pisałem o source ;) a nie o valve. Najważniejsze , że comming soon ;). Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Producentem jest Arkane Studios (goście od Dark Messiah), a nie Valve.

Mesjasz mi się bardzo podobał oby z The Crossing było podobnie. Szukałem na czym ma to połączenie SP z MP wyglądać ale nie znalazłem choć mam cichą nadzieje, że gra będzie oferowała kampanię SP w trybie cooperative.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(foty)

http://download.games.tiscali.cz/game/vide...g-teaser-hi.zip

Gra ma być połączeniem trybu singleplayer z tybem multiplayer :] może być ciekawie.

Pamiętacie może taką grę Devastation? Od pewnego momentu też była jak gra sieciowa (a graliśmy singla), nawet respawny były :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Pamiętacie może taką grę Devastation? Od pewnego momentu też była jak gra sieciowa (a graliśmy singla), nawet respawny były :).

Ja pamiętam w clicku pełna PL była IMO bardzo fajna gierka fajny klimat i niezła fizyka, interakcja jak na owe czasy miażdżąca.

Tylko, że tu mamy ponoć mieć w sieci jakąś fabułę może przechodzenie gry razem z kilkoma kumplami? Oby było ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi