nrl Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 http://download.games.tiscali.cz/game/vide...g-teaser-hi.zip Gra ma być połączeniem trybu singleplayer z tybem multiplayer :] może być ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 I coś mi się wydaje , że będzie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ciekawe jak to REALNIE będzie chodziło, bo na screenach wygląda całkiem nice ;) EDIT: Na końcu filmiku jest coś takiego jak SOURCE - czy mi się wydaje czy to DX9.0? :D Edytowane 24 Grudnia 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A nie widzisz po texturach i od razu , że to source ?? ;). Gra będzie dobrze chodziła na banq - jeszcze żadna na source kiepsko nie chodziła no oprócz dark messiaha, bo 2 gb trzeba miec i juz biega wysmienicie. Dla mnie to mogły by wychodzic gierki tylko na source ;) jak dotąd chyba najlepszy engine- moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Teaser psinco pokazuje ale grafika moze byc ciekawa i wcale nie tak wymagajaca. Juz czekac bo od Valve nie wyszlo jeszcze nic zlego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No gierka może być rewelacyjna, jak wszystkie produkcje Valve :). Czekam z niecierpliwością. P.S Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A nie widzisz po texturach i od razu , że to source ?? ;). Gra będzie dobrze chodziła na banq - jeszcze żadna na source kiepsko nie chodziła no oprócz dark messiaha, bo 2 gb trzeba miec i juz biega wysmienicie. Dla mnie to mogły by wychodzic gierki tylko na source ;) jak dotąd chyba najlepszy engine- moja opinia.Source znam tylko i wyłącznie z demka do testowania proców i graf także wiesz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zapowiada się niesamowicie :D Jestem pewny, że gra będzie wypas, jak wszystko od Valve ( oprócz Steama ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Producentem jest Arkane Studios (goście od Dark Messiah), a nie Valve. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A nie widzisz po texturach i od razu , że to source ?? ;). Gra będzie dobrze chodziła na banq - jeszcze żadna na source kiepsko nie chodziła no oprócz dark messiaha, bo 2 gb trzeba miec i juz biega wysmienicie. Dla mnie to mogły by wychodzic gierki tylko na source ;) jak dotąd chyba najlepszy engine- moja opinia. Hehe... Oj super, super, valve to tylko wydawca a producent to Arkane Studios czyli ekipa od mesjasza. :wink: http://www.arkane-studios.com/en/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 hhh no ja sie juz przestraszyłem ze valve to bedzie robic, bo z tego powodu by tracili czas na inna gre zamiast pracowac nad epizodami, HL3 itd. Zobaczymy co z tego wyjdzie, screeny są fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Hehe... Oj super, super, valve to tylko wydawca a producent to Arkane Studios czyli ekipa od mesjasza. :wink: http://www.arkane-studios.com/en/index.php To ja wiem , że arkane to robia ale ja pisałem o source ;) a nie o valve. Najważniejsze , że comming soon ;). Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Producentem jest Arkane Studios (goście od Dark Messiah), a nie Valve. Mesjasz mi się bardzo podobał oby z The Crossing było podobnie. Szukałem na czym ma to połączenie SP z MP wyglądać ale nie znalazłem choć mam cichą nadzieje, że gra będzie oferowała kampanię SP w trybie cooperative. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (foty) http://download.games.tiscali.cz/game/vide...g-teaser-hi.zip Gra ma być połączeniem trybu singleplayer z tybem multiplayer :] może być ciekawie. Pamiętacie może taką grę Devastation? Od pewnego momentu też była jak gra sieciowa (a graliśmy singla), nawet respawny były :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pamiętacie może taką grę Devastation? Od pewnego momentu też była jak gra sieciowa (a graliśmy singla), nawet respawny były :). Ja pamiętam w clicku pełna PL była IMO bardzo fajna gierka fajny klimat i niezła fizyka, interakcja jak na owe czasy miażdżąca. Tylko, że tu mamy ponoć mieć w sieci jakąś fabułę może przechodzenie gry razem z kilkoma kumplami? Oby było ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...