slayne Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Znacie może jakies dobre kursy co można sobie na playerka zarzucić i słuchać. Mogą być słówka ale i też jakies zwroty czy rozmówki. Interesuje mnie coś takiego co jest dobrze pomyślane i fajnie wchodzi. Wiem że każdemu nauka idzie troche inaczej i inne metody na niego działają ale może coś polecicie. Napiszcie także jakie osiągneliście rezultaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Chyba na bbc coś znjadziesz ciekawego. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 calan method chyba najlepsze co może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 mam 700mb słówek, zwrotów itd. na playerka mp3... tylko nie wiem jak Ci to zrzucić ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 callan method - za to sie placi czy mozna za darmo pobrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 mam 700mb słówek, zwrotów itd. na playerka mp3... tylko nie wiem jak Ci to zrzucić ;/ i jak to jest nagrane? po angielsku i zaraz tłumaczenie po polsku? jak cos to moze masz jakiegos ftpa zeby wystawić a jak nie to moze ja coś skombinuje i dam znać a co z tą metodą callana? probował to ktoś? sprawdza się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 mam 700mb słówek, zwrotów itd. na playerka mp3... tylko nie wiem jak Ci to zrzucić ;/ Spakuj to winrar-em dzielac wszystko na czesci po 95MB i upload na www.rapidshare.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Wracajac do tematu. Używał ktoś może takiej płyty ? allegro Czy to ma szanse powodzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) podobno metoda Callana jest sprawdzona i dobra ... korzystają z niej niektóre szkoły językowe MP3 + podręczniki ... ;] Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kiedys sie zastanawialem jakie efekty przyniosloby sluchanie (angielskie slowa + tlumaczenie) takiego nagrania podczas snu :lol: Wiem ze dzwieki ktore docieraja do nas kiedy spimy maja wplyw np. na sen (marzenia senne), juz nie raz sie o tym przekonalem. Wiec w jakims sensie mozg "przetwarza dane" jakie do niego docieraja kiedy spimy. Wlasciwie to zapomnialem o tym pomysle i dzieki temu tematowi mi sie przypomnial :D Bede musial to sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja polecam również podcasty. Bardzo dużo jest różnych wrzutów w kategorii edukacja (w iTunes wszystko znajdziesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 co do Callana: i miło się tego nawet słucha z playera. na EP-630 odcina mnie od świata i nie przeszkadza nic w "nauce" choć mam problemy z mobilizacją i od miesiąca obiecuje sobie że znowu wgram coś angielskiego na playerka. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Gdzie sciagne napisy ANG do South Park S01 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 TO chyba nie ten temat. BTW ostatnio słucham audiobooki na odtwarzaczu mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...