Gość majkel84 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Otóż ostatnio użytkownik Majkel dostał permanentnego bana. Nie ukrywam, ze zawsze chciałem tą nazwę użytkownika, ale że tak powiem- on był pierwszy. W związku z tym banem zapytałem majkela vel kev czy odstąpiłby mi nazwę użytkownika i nie miał on obiekcji, co napewno by potwierdził na forum gdyby nie ban i tu moje pytanie czy ze strony technicznej jest możliwe zmienienie mojej nazwy użytkownika na majkel bez zmiany reszty informacji w profilu ? Proszę o pozytywne ustosunkowanie się do mojej prośby. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Że tak powiem... FAQ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Że tak powiem... FAQ ;) Q: Jak zmienić nick? A: User nie ma takiej możliwości. Musisz poprosić administratora. no właśnie proszę administratora :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 no właśnie proszę administratora :-)Tyle, że poprzez PM trza. :-P Temat . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...