RogerWhite Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Może PurePC tam sie wybierze ? :> [; Edytowane 5 Stycznia 2007 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Może PurePC tam sie wybierze ? :> [;IMHO nie. Białowieski kontakt z FPP i lanparty nie był najciekawszym doświadczeniem. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ale do wrocka sie wybieracie ? :P :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ale do wrocka sie wybieracie ? :P :mrgreen: Nie, nie bedzie nas, przynamniej takie ustalenia byly na targach w Krakowie, a czemu nie? Moze niech romek sie wypowie na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) A takie małe pytanko bedzie ktoś z purepc z userów na tym gameparty bo ja wybieram sie z chopakami z mojej szkoły oni beda grac w csa a ja sobie pozwiedzam i pooglądam jak i co hehehe :D Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja będę na 100% na GameParty w Katowicach. Jeśli jednak chodzi o redakcję to 99% osób się nie pojawi bo jest to czwartek i piątek więc każdy ma inne plany. Nie mają obowiązku się tu pojawić, więc ta impreza odpada z naszego planu. Co do Wrocławia to sprawa nie jest przesądzona lecz trzeba pamiętać, że w marcu jest CeBIT a w kwietniu ESWC a jak dobrze pamiętam to ESWC nakłada się na imprezę PC-Tuningu. Jeszcze oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, ocenimy jak otrzymamy oferty przybycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja będę na 100% na GameParty w Katowicach. Jeśli jednak chodzi o redakcję to 99% osób się nie pojawi bo jest to czwartek i piątek więc każdy ma inne plany. Nie mają obowiązku się tu pojawić, więc ta impreza odpada z naszego planu. Co do Wrocławia to sprawa nie jest przesądzona lecz trzeba pamiętać, że w marcu jest CeBIT a w kwietniu ESWC a jak dobrze pamiętam to ESWC nakłada się na imprezę PC-Tuningu. Jeszcze oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, ocenimy jak otrzymamy oferty przybycia. Hhehehe to spoko może sie gdzies tam spikniemy i bede mial okazje porozmawiać z naczelnym portalu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja będę na 100% na GameParty w Katowicach. Jeśli jednak chodzi o redakcję to 99% osób się nie pojawi bo jest to czwartek i piątek więc każdy ma inne plany. Nie mają obowiązku się tu pojawić, więc ta impreza odpada z naszego planu. Co do Wrocławia to sprawa nie jest przesądzona lecz trzeba pamiętać, że w marcu jest CeBIT a w kwietniu ESWC a jak dobrze pamiętam to ESWC nakłada się na imprezę PC-Tuningu. Jeszcze oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, ocenimy jak otrzymamy oferty przybycia. ESWC ma byc chyba w maju po maturach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja będę na 100% na GameParty w Katowicach. Jeśli jednak chodzi o redakcję to 99% osób się nie pojawi bo jest to czwartek i piątek więc każdy ma inne plany. Nie mają obowiązku się tu pojawić, więc ta impreza odpada z naszego planu. Co do Wrocławia to sprawa nie jest przesądzona lecz trzeba pamiętać, że w marcu jest CeBIT a w kwietniu ESWC a jak dobrze pamiętam to ESWC nakłada się na imprezę PC-Tuningu. Jeszcze oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, ocenimy jak otrzymamy oferty przybycia. Do zobaczenia w moim centrum dowodzenia ( Katowice :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Hmm nie pamiętam kiedy będzie tym razem ESWC, jutro jak dojadę do pracy to zobaczę bo przypomnieć sobie nie mogę. Devilek, jasne do zobaczenia. Szkoda, że Waszego stanowiska nie widzę, widzę natomiast FrazPC z informacją najlepszy pokaz Overclockingu ;) Najlepszy to rzecz względna ja bym się tak nie wychylał ;) To do zobaczyska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 hehehe to może panowie spikniemy sie na jakiegos browarka przy okazji tego Gameparty :wink: napewno wiecej udzi tam bedzie z purepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 A kto tam ma zamiar jechać ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 widzę natomiast FrazPC z informacją najlepszy pokaz Overclockingu ;) Romek, prima aprilis jeszcze daleko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tia chyba faktycznie jakiś prima aprillis choć jak się pojawią to z miłą chęcią obejrzę ich dokonania w realu. Przecież każdy ma prawo się godnie pokazać. Tak jak przypuszczałem ESWC odbędzie się w tym roku dnia 28.04.2007. Nasza obecność obowiązkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tia chyba faktycznie jakiś prima aprillis choć jak się pojawią to z miłą chęcią obejrzę ich dokonania w realu. Przecież każdy ma prawo się godnie pokazać. Tak jak przypuszczałem ESWC odbędzie się w tym roku dnia 28.04.2007. Nasza obecność obowiązkowa. mhm ja sobie moge w tym czasie... przyjechac pt-sob :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 ESWC trwa tylko jeden dzień, czyli 28 kwietnia 2007 - sobota. Wszystkiego się dowiem na spotkaniu omawiającym targi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 [lame mode=on] w jakim miescie odbędzie się ESWC? :lol:[lame mode=off] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 ESWC to impreza w halach Międzynarodowych Targów Poznańskich, czyli Poznań ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 ESWC to impreza w halach Międzynarodowych Targów Poznańskich, czyli Poznań ;)aha :) Wybierasz się tam moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 A czytac ze zrozumieniem to potrafisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Już ci piszę gdzie się pewnie pojawię: 8-9 luty - GameParty - Katowice 15-21 marca - CeBIT - Hannover (Niemcy) 28 kwiecień - ESWC - Poznań 28-29 kwietnia - Targi Tuningu i Modingu Komputerów - Wrocław (tu mnie nie ma lecz redakcja się pewnie pojawi) brak dokładnej daty (wrzesień) - Heyah Logitech Cybersport - Warszawa brak dokładnej daty (październik) - Targi Tuningu i Modingu Komputerów - Kraków brak dokładnej daty (listopad) - Poznań Game Arena - Poznań I jeszcze pewnie z jakieś dwie-trzy imprezy które wypadną w czasie roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 ESWC to impreza w halach Międzynarodowych Targów Poznańskich, czyli Poznań ;)bro? :D da sie tam wbic na to ESWC czy trzeba wejsciowe miec? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Nie mam jeszcze zielonego pojęcia. Ale co się ent martwisz, przecież i tak pewnie dostaniesz prasowego, tylko jeszcze zależy u kogo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Tyz prawda :D w takim razie pewnie zobaczmy sie w Poznaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 też musze jakaś prasówke zakosić bo na Game Arena jak lama bilet kupowałem :wink: :wink: szkoda tylko,że to kwiecień-może coś wcześniej? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 to widze, ze spotkamy się w składzie rodem z PGA ;) Moze ktoś się jeszcze przyłaczy do naszej ekipy z WLKP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...