Kean Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Kiedys pytalem jak sie prezentuje Zalman NB47J na SB i nie padla odpowiedz, wiec tak: Teraz mi jeszcze powiedzcie co na mosfety pomiedzy frostem a LPT zalozyc? Jak widac miejsca jest w sumie dosc malo :/ Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Fajnie to wygląda, mogłbyś dac fotke całej mobo z tym oto radiatorem? Hmm, wykombinuj coś, proponuje coś wysokiego gdyż mało tam miejsca :-P Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 calej to znaczy? z gory chcesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A daje coś ten Zalman na SB ??? Jest jakaś różnica ? Może dźwięk sie poprawił ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 nie odpalalem jeszcze mobo :P na pewno sie dzwiek nie poprawi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Heh zalmanik pasuje do wszystkiego ^_^ Szkoda ze moj telefon cyka liptonowe zdjecia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Szkoda ;) Czyli dalej szukam jakiejś dźwiękówki. Jaki jest sens tego Zalmana na SB ? Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez KOFEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Sens - chlodzimy sb bo sie dobrze grzeje ;] I zeby nie bylo - moje to to jest ze starej a7v600 ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jaki jest sens tego Zalmana na SB ?Chyba tylko, żeby mieć satysfakcje z walik. Bo skoro producent nie przewidział chłodzenia SB to nie ma potrzeby tam nic pakować na siłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No tak. Wiec po co pakowac aktywne chlodzenie na NB? :wink: Zastanawiam sie jakie temperatury lapie goly SB przy uzywaniu sata na raidzie + zrzucanie z 2 napedow ata ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) No tak. Wiec po co pakowac aktywne chlodzenie na NB?Aby wywalić duży radiator a wstawić mały w bzyczkiem dzięki czemu znajdziemy miejsce by wsadzić tam* Freezera :D * tam to znaczy na procka tak aby wylatujące powietrze uderzało w tylnią ściane obudowy :) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdymek8 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zastanawiam sie jakie temperatury lapie goly SB przy uzywaniu sata na raidzie + zrzucanie z 2 napedow ata ^_^Przy puszczonym filmie DVD z napędu i przenoszeniu 90GB danych z dysku 200GB-->320GB temperatury na gołym SB wachały się miedzy 57-61*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No to chyba jest juz sensowny argument zeby montowac jakis radiator ^_^ up [RONIN] Mowisz ze Freezer zahacza o radiator w takim ulozeniu? Niedobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 calej to znaczy? z gory chcesz?Tak z góry cała... :-P ten dzwiek już mnie dobija, na metalu i rocku nie zbyt dobrze gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 [RONIN] Mowisz ze Freezer zahacza o radiator w takim ulozeniu? Niedobrze... Życie :-| Mnie to strasznie boli gdyż radiator jest bardzo "klimatyczny" i zbytnio nie chce mi się go zmieniać :/ No ale zobaczymy jak długo tak wytrzymam. Ciekawe jak użytkownicy Ninja sobie chwalą tą płytę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) bo to zla plyta byla ;) tak szczerze, moze jakas felerna partia. Moje P5n byly "brudne" na spodniej stronie. Jak to wyglada u Was ? Ja mialem to samo, byla brudna i potłuszczona btw: Przepraszam ze pytam: jakie jest bezpieczne napiecie na NB jakie jest maxymalne bezpieczne napiecie na procesor? i czy trzeba jakoś dodatkowo dac jakis radiator na Sb i wentylatorek na Nb i jakieś radiatorki na mosfety? Pozdrawiam i prosze o wyrozumialośc, patrzyłem na wątek, ale chcialem konkretnie odpowiedz na te pytania. Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Czytając te Wasze narzekania na P5N-E straciłem pewność siebie, a już mówiłem "wiem co kupię" :-| Jest aż tak źle z tymi Asusami ? przydalo by sie jakies senowne porownanie ASUS P5N-E SLI vs Abit AB9 Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A no przydało by się, może jak by mi się chciało i ktos by chciał wypożyczyć abita to i moze by takie coś powstało :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam. Z tego co tutaj jest napisane wnioskuje że Frezerka nie da sie zamontowac przez ten wielki grzejnik na północy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam. Z tego co tutaj jest napisane wnioskuje że Frezerka nie da sie zamontowac przez ten wielki grzejnik na północy? Niech to rysunek wyjaśni: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Moge jeszcze prosic o rzut pata na przodzie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Obrazek może nie najlepszych lotów ale świetnie ukazuje problem. A co chcesz jeszcze dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nic nic [; Przymierzam sie do F pro i naprawde byloby mi na reke gdybym mogl upakowac go bokiem :sad: A tak to trzeba interesowac sie w zmiane chlodzenia plyty :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja mam F7 upakowanego bokiem. Wrzuce fote tylko znajde aparat. Nie smiac sie z mojej budy jeszcze na nowa nie nazbieralem ;) Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez KOFEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A ja mam pytanie co do tej karty minipci, po jakiego grzyba ona jest? mi jedna grafa chodzi bez tego normalnie :-P jak patrzyłem na tą płytkę to ona nie ma żadnych łączeń :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja mam F7 upakowanego bokiem. Wrzuce fote tylko znajde aparat.Ale masz Freezera 7 czy Freezera 7 Pro bo jest różnica pomiędzy nimi ogromna! Pro u mnie nie wejdzie - próbowałem nawet na siłe upchać ale nic tego :/ Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Pro jak na focie. U mnie wlazl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Pro jak na focie. U mnie wlazl.Powiem szczerze że słabo widać "to" na zdjęciach ale faktycznie, jakoś go upchałeś. Skoro Ty mogłeś to pewnie i ja będę mógł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gdzies posialem ladowarke do mojego aparatu i robilem takim kiepskim. Jak jutro znajde ladowarke to zrobie dobre zdjecia z lezaca buda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No jestem ciekaw jak Ci sie udalo bo widze na ostatnim zdjeciu ze ramka wiatraka sie opiera na chlodzeniu mostka... Albo tak to wyglada... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...