dinebedoua Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 O co chodzi z tym GMH i TCCC? Jak poznac ktora kosc jest GMH a ktora TCCC. Jakie sa roznice, wady, zalety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 gmh to micron d9 stosowany w ddr2 a tccc to samsung z ddr1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinebedoua Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A gdzies slyszalem ze od tego czy kosci sa gth czy tccc zalezy w ktorych bankach sie pamiec montuje. chodzi mi o kolory:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A gdzies slyszalem ze od tego czy kosci sa gth czy tccc zalezy w ktorych bankach sie pamiec montuje. chodzi mi o kolory:/To chyba zle slyszales :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A gdzies slyszalem ze od tego czy kosci sa gth czy tccc zalezy w ktorych bankach sie pamiec montuje. chodzi mi o kolory:/ Jak chcesz taki głupoty wypisywać, to rob to na stronie z twojego avatara. Niemiec powiedział Ci co i jak. A tak w ogóle to na przyszłość: zanim otworzysz znowu taki głupkowaty temat, to trochę poszukaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinebedoua Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jak chcesz taki głupoty wypisywać, to rob to na stronie z twojego avatara. Niemiec powiedział Ci co i jak. A tak w ogóle to na przyszłość: zanim otworzysz znowu taki głupkowaty temat, to trochę poszukaj! Ehhh... I po co mam Cie wyzywac ??? Tylko pytalem. Czy juz tego nie wolno? Szkoda ze wiekszosc takich "internetowych cwaniaczkow" nie jest taka cwana w realu... Peace!! A tak na przyszlosc to naucz sie czytac. Przyjrzyj sie dokladnie co jest na moim awatarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ehhh... I po co mam Cie wyzywac ??? Tylko pytalem. Czy juz tego nie wolno? Szkoda ze wiekszosc takich "internetowych cwaniaczkow" nie jest taka cwana w realu... Peace!! A tak na przyszlosc to naucz sie czytac. Przyjrzyj sie dokladnie co jest na moim awatarze... A Ty swoją działalność na forum raczej zaczynaj od czytania i szukania informacji, a nie zadawania takich pytań. Masz działy FAQ i Podstawowe zagadnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinebedoua Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kurde ludzie czy wy znacie chociaz pojecie friendship? Ja tylko spytałem ! A tu zara sie pokemony zlecialy co zaczepki szukaja. Chyba mam prawo niewioedziec? A jak wam sie cos nie podoba to nie czytajcie i nie zawracajcie mi [gluteus maximus]!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 2 post w temacie wyczerpuje temat... po co się tutaj tak produkować-podziekuj grzecznie Niemcowi za odpowieddz i koniec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kurde ludzie czy wy znacie chociaz pojecie friendship? Ja tylko spytałem ! A tu zara sie pokemony zlecialy co zaczepki szukaja. Chyba mam prawo niewioedziec? A jak wam sie cos nie podoba to nie czytajcie i nie zawracajcie mi [gluteus maximus]!!!Wcale się nie dziwie ze sie wszyscy denerwują, bo temat jest rzeczywiście głupi i mozna by na niego znaleźć odpowiedz w kilka minut, wystarczy trochę chęci. A koledzy dali ci poprostu dobre rady na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinebedoua Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ok niech wam bedzie. Koledze Niemcowi dziekuje za odp. Chcialbym tylko sie spotkac z coniektorymi w realu i "podyskutowac"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ok niech wam bedzie. Koledze Niemcowi dziekuje za odp. Chcialbym tylko sie spotkac z coniektorymi w realu i "podyskutowac"... A ty się tak nie denerwuj, niektórym się wydaje że są ponad wszyskimi, olej to. TCCC, D9 GHM, TCCD, 5BG, BH5 etc, to oznaczenia serii pamięci, używane aby łatwiej było je identyfikować i selekcjonować pod względem OverClockingu. BTW - też ci napiszę, żebyś lepiej zaczął od szukania i czytania, lecz zrobię to w bardziej cywilizowany sposób ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinebedoua Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 A ty się tak nie denerwuj, niektórym się wydaje że są ponad wszyskimi, olej to. TCCC, D9 GHM, TCCD, 5BG, BH5 etc, to oznaczenia serii pamięci, używane aby łatwiej było je identyfikować i selekcjonować pod względem OverClockingu. BTW - też ci napiszę, żebyś lepiej zaczął od szukania i czytania, lecz zrobię to w bardziej cywilizowany sposób ;) No i Tobie bardzio dziekuje za odpowiedz. Czegos takiego oczekiwalem a nie wyzwisk od zakompleksionego 15-latka. Pozdrawiam. Btw. Wlasnie szukam bardziej szczegolowych informacji o tych oznaczeniach. Nigdy jakos nie mialem z tym stycznosci a teraz mnie to zainteresowalo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tu -> KLIK - jest baaaaaaardzo dużo informacji o tych wszyskich oznaczeniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...